Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
wonderland:
Ioana, mai ai si.... :fight: sau :knuppel2:
Eu sunt linistita, chiar daca as vrea, in Moldova nu se face palinca. Doar rachiu sau tuica. Deci, eu, pe loc repaus. :angel:
Syzygium:
Seara buna tuturor! Wow, ce de sfaturi am primit, multumesc mult, pentru mine sunt binevenite. Cred ca am nevoie de sfaturi si pentru palinca, nu sunt obisnuita :) Daca o fi similar cu "in vino veritas", e de bine...
In alta ordine de idei, am fost prinsa zilele astea, fac tot ce pot ca de joi incolo sa fiu 100% cu voi.
@wonderland & admin multam fain pentru detalii si reluarea sfaturilor, pentru mine n-a fost redundant.
@noiembrie da, Syzigium e din familia Myrtaceae, ruda cu eucaliptul. Si confundata cu eugenia :)
@all tin un ochi pe discutia cu palinca, poate invat si eu cate ceva :) ..
lidia.Iasi:
Multumim Gigi pentru recomandari si pentru grija :)
Vad ca tonul discutiilor pe forum e unul vesel, ceea ce ma bucura. Indiferent ca sunteti mai noi sau mai vechi in Singles Camp, imi doresc sa petrecem 3 zile faine in raiul care se cheama Parcul National Cheile Nerei Beusnita, cu drumetii, cu glume, cu dans si voie buna! Asa cum spunea si Gigi, traseele sunt destul de lungi, dar daca iubiti natura, aveti putin antrenament, echipament si perseverenta, le vom parcurge fara probleme.
Noi cei din Iasi vom pleca maine dimineata, cu popas de o noapte la Alba Iulia.
Ne vedem joi la Pensiunea Cheile Nerei. Luati si costumele de baie. Am vazut ca de anul acesta au si o piscina 8)
Nina Petre:
Drum bun grupului din Iasi, abia astept sa serbam ''mica unire" maine seara :)!
Nina Petre:
Desi mai bine zis ''mica mare unire" la cata lume urca din Alba Iulia!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă