Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017

<< < (4/46) > >>

crystyna2000:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi – Piatra Neamt – Gheorghieni – Praid – Tarnaveni - Alba Iulia – Sebes Alba – Orastie – Hateg – Sarmizegetuza – Otelul Rosu – Resita – Oravita – Sasca Romana
1. Popa G. - urc din Alba Iulia
2. Mihaela T. (urcare din Iasi)
3.

Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Drobeta Tr Severin – Orsova – Sasca Romana
1.Elena Gatiu, urcare din Bucuresti
2.Violeta Deaconescu,urcare din Craiova
3.Nina Petre, Bucuresti
4.Eugenia Enache
5.Mariana Costache - urcare din Bucuresti
6. Cristina G, Bucuresti

Sun:
Microbuz Iasi. Traseu: Iasi – Piatra Neamt – Gheorghieni – Praid – Tarnaveni - Alba Iulia – Sebes Alba – Orastie – Hateg – Sarmizegetuza – Otelul Rosu – Resita – Oravita – Sasca Romana
1. Popa G. - urc din Alba Iulia
2. Mihaela T. (urcare din Iasi)
3.Monica S - urcare din Alb? Iulia

Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Drobeta Tr Severin – Orsova – Sasca Romana
1.Elena Gatiu, urcare din Bucuresti
2.Violeta Deaconescu,urcare din Craiova
3.Nina Petre, Bucuresti
4.Eugenia Enache
5.Mariana Costache - urcare din Bucuresti
6. Cristina G, Bucuresti

MVM:
Daca mai sunt locuri, ma tenteaza si pe mine! Pot plati avansul, sau toata suma?!

admin:
Da, mai sunt locuri. In faza aceasta se achita avansul, dar evident ca cine se doreste scapat de ganduri, poate sa plateasca intreaga suma.

Stefan Fulop:
Hello, everybody!

Am rezervat si eu un loc in aceasta calatorie si abia astept sa va cunosc, insa am o oarecare nelamurire: am nimerit cumva intr-o expeditie destinata...femeilor??? Nu ca mi-as face griji... :)

By the way, sunt Stefan din Timisoara si probabil ca ne vom vedea direct la destinatie.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă