Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
ioanabil:
Poti sa aduci o sticla mica, desfacem capacul, mirosim si e suficient. ;)
Pentru Stefan
Intai facem cunostinta, vedem cat de sociabil esti si apoi trecem la operatiunea rasfat.
f-1969:
Buna seara! Vreau si eu o precizare. Benzinaria e MOL Pacii si atunci sa inteleg ca trebuie sa aung la statia de metrou PACII?
admin:
Statia de metrou se afla la 200 m, pe aceiasi parte, de statia de benzina Mol (fosta Agip). Este locul de plecare atunci cand iesim spre autostrada Bucuresti - Pitesti.
wonderland:
Stefan, esti prea increzator. Daca raspunsul meu are si un sambure de adevar? :crazy2: >:D
--- Citat din: wonderland din Duminică, 23 Aprilie 2017, 11:40 ---Da, Stefan, intr-o expeditie a amazoanelor, sau, cine stie, o fi vreun sabat de vrajitoare? Bine ca e dupa Sanziene, ca altfel de puteai teme si de vreun joc al Ielelor... :strambatura: :D
--- Terminare citat ---
Asta asa ca sa nu te lasi coplesit de curiozitate. :whistle:
Ioana, vezi ca nu e ca la Herculane. (in general nimic nu e cum a fost, dar tocmai asta e frumusetea, nu? sa fim pregatiti pentru prezent) Adica, nu e singurul. Posibil sa ne trezim cu reclamatii de tratament preferential si discriminatoriu. ;) Eu nu ma bag la cumparat atatea prajituri. Si in ultima vreme ascult doar bancurile proaste difuzate la stiri. :2funny: :faint:
Cat despre palinca, nu stiu ce coace octy, eu ma refeream doar la o probabilitate. De altfel. sunt convinsa ca apa va fi la mare cautare. Dupa bere ::) ;D :angel:
Hai ca, pentru unii dintre noi, mai e o doar zi de munca, de inchis bagajul si o singura noapte inainte de a pleca la drum. :dance:
wonderland:
Ma bucur ca de aici n-au disparut toate fotografiile.
Am cautat si pe youtube si am gasit
1 filmulet postat de Gigi (cred ::) ) cu imagini din excursia din 2012. Uau, cred ca e printre excursiile cele mai longevive, chiar daca nu e singura reluata. fara intrerupere, an de an. Cu siguranta e prima cu un numar atat de mare de locuri/participanti. :)
! No longer available
2. am aruncat un ochi si pe stirea protv de acum cateva seri, de care spunea octy. Cheile Nerei prin ochii unor canadieni.
http://stirileprotv.ro/stiri/travel/locul-inca-necunoscut-turistilor-zace-ascuns-in-inima-muntilor-turist-din-toronto-am-vazut-poze-si-ne-am-dorit-sa-venim.html
Dupa cum vedeti, incep sa nu mai am gandul la munca. Imi fac...incalzirea. :magic:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă