Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017

<< < (28/46) > >>

ioanabil:
ASA ARATAM EU DUPA CE AM GUSTAT ACUM 5 ANI DIN PALINCA. oO

wonderland:
Deci, pentru tine, exclusiv apa, ceai, lapte sau sucuri naturale. :giggle: :happy:

ioanabil:
DA  :D. Si ma *|* :dance: bucur ca nu mai este asa cald. :whistle:

wonderland:
Imi vine sa rad. Oare acum, cu atata palinca adusa in discutie, ce si-o fi  imaginand Stefan sau orice alta persoana care da de dialogul nostru glumet?  :faint: :2funny:
L-am adus in discutie pe Stefan, dat fiind ca el, de la inceput si-a exprimat o nelamurire:

--- Citat din: Stefan Fulop din Sâmbătă, 22 Aprilie 2017, 20:37 ---Hello, everybody!
Am rezervat si eu un loc in aceasta calatorie si abia astept sa va cunosc, insa am o oarecare nelamurire: am nimerit cumva intr-o expeditie destinata...femeilor??? Nu ca mi-as face griji... :)

--- Terminare citat ---

ioanabil:
Il dam noi pe brazda ii cumparam  :flori: pr?jituri, dansam :dance: *|* spunem bancuri si la sfarsit bezele :-* adica pupicei de ramas bun si in prima mea excursie in 2015 la Baile Herculane aveam un singur baiat in gasca si a fost tare rasfatat insa ia trebuit ceva timp sa se acomodeze. Acest dialog este dovada ca luam voia buna cu noi, cu sau fara palinca.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă