Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017
Marra:
--- Citat din: krondia din Luni, 10 Aprilie 2017, 19:02 ---Marra, nu stiu ce ai vrut sa faci dar sigur nu e bine...
Nu uitati ca puteti modifica timp de cateva minute ce ati scris dupa ce ati postat mesajul folosind butonul Modifica, asta pentru a evita postarile multiple.
--- Terminare citat ---
Incercam sa imi trec numele pentru preluarea din Bucuresti.
Marra:
Incercam sa imi trec numele pentru preluarea din Bucuresti cu autocarul.
Tania55:
Sa nu va uitati costumele de baie !!
Cand vom trece apa la " Carlige" (apa va fi mai sus de genunchi) vom face si baie :)
Stefan Fulop, poate la intoarcere te voi ruga sa ma iei si pe mine. Eu sunt din Resita, dar as vrea sa ma intorc la Timisoara. Da-mi te rog nr. tau de telefon. Daca nu vrei sa-l scrii aici, trimite-mi-l pe mail (popatania@yahoo.co.uk).
Multumesc.
f-1969:
Buna seara tuturor! Este cineva din Constanta sau imprejurimi si merge in aceasta excursie???
adrianailuca:
Buna ziua tuturor !
Sunt inscrisa in prima mea excursie cu voi, la cheile Nerei cu plecare din Bucuresti si din pacate mi s-a stricat laptopul si nu mai am acces permanent la un calculator ca sa pot cauta informatii. Stiu ca se pleaca in 6 iunie la 7 dimineata, dar nu stiu de unde. Va rog sa-mi raspundeti aici . Va multumesc :).Adriana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă