Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune pe Cheile Nerei 6 - 9 iulie 2017

<< < (3/46) > >>

Marra:

--- Citat din: elenagatiu din Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017, 20:26 ---Buna seara!

Ma numesc Elena, sunt un membru nou al comunitatii si incerc sa ma orientez pe forum. Multumiri lui Wonderland pentru ghidaj :-)
Sunt din Bucuresti si m-am inscris (si achitat avansul) pentru excursia la Cheile Nerei din 6-9 iulie. Am citit mesajul despre transportul catre Cheile Nerei si retur si se pare ca am deschis lista. Sper ca am inteles bine instructiunile :-)

Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Drobeta Tr Severin – Orsova – Sasca Romana
1. Elena Gatiu - plecare din Bucuresti
2.
3.

Toate cele bune!
Elena

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Enache Eugenia din Luni, 10 Aprilie 2017, 12:57 ---Microbuz Iasi.[/b] Traseu: Iasi – Piatra Neamt – Gheorghieni – Praid – Tarnaveni - Alba Iulia – Sebes Alba – Orastie – Hateg – Sarmizegetuza – Otelul Rosu – Resita – Oravita – Sasca Romana
1. Popa G. - urc din Alba Iulia
2. Mihaela T. (urcare din Iasi)
3.

Microbuz Bucuresti [/b]Traseu: Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Drobeta Tr Severin – Orsova – Sasca Romana
1.Elena Gatiu, urcare din Bucuresti
2.Violeta Deaconescu,urcare din Craiova
3.Nina Petre, Bucuresti
4.Eugenia Enache
5.Mariana Costache
--- Terminare citat ---

Marra:

--- Citat din: Marra din Luni, 10 Aprilie 2017, 15:36 ---
--- Citat din: Enache Eugenia din Luni, 10 Aprilie 2017, 12:57 ---Microbuz Iasi.[/b] Traseu: Iasi – Piatra Neamt – Gheorghieni – Praid – Tarnaveni - Alba Iulia – Sebes Alba – Orastie – Hateg – Sarmizegetuza – Otelul Rosu – Resita – Oravita – Sasca Romana
1. Popa G. - urc din Alba Iulia
2. Mihaela T. (urcare din Iasi)
3.

Microbuz Bucuresti [/b]Traseu: Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Drobeta Tr Severin – Orsova – Sasca Romana
1.Elena Gatiu, urcare din Bucuresti
2.Violeta Deaconescu,urcare din Craiova
3.Nina Petre, Bucuresti
4.Eugenia Enache
5.Mariana Costache - urcare din Bucuresti

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

Marra:

--- Citat din: elenagatiu din Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017, 20:26 ---Buna seara!

Ma numesc Elena, sunt un membru nou al comunitatii si incerc sa ma orientez pe forum. Multumiri lui Wonderland pentru ghidaj :-)
Sunt din Bucuresti si m-am inscris (si achitat avansul) pentru excursia la Cheile Nerei din 6-9 iulie. Am citit mesajul despre transportul catre Cheile Nerei si retur si se pare ca am deschis lista. Sper ca am inteles bine instructiunile :-)

Microbuz Bucuresti Traseu: Bucuresti – Pitesti – Slatina – Craiova – Drobeta Tr Severin – Orsova – Sasca Romana
1. Elena Gatiu - plecare din Bucuresti
2.
3.

Toate cele bune!
Elena

--- Terminare citat ---

Marra:

--- Citat din: admin din Duminică, 08 Ianuarie 2017, 10:59 ---Rezervarile sunt de astazi deschise la aceasta actiune, inscrierile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/incursiune-pe-cheile-nerei-6-9-iulie-2017/

Organizam 2 trasee de grupaj cu miniautocar si microbuz, cu plecari din Iasi si Bucuresti, incercand prin asta sa ne apropiem cat mai mult de voi, usurandu-va astfel accesul catre destinatii. De aceea am rugamintea sa apelati la acest serviciu, sa nu deschideti liste de masini personale decat in situatia in care sotiti din zone neacoperite de traseu.

Deschidem de acum listele de inscriere la transport, pentru a fi clar de la inceput cum se va face accesul la destinatie. Adaugarea in liste se face individual, nu "eu inscriu pe nu stiu cine"...Toata lumea care participa la actiunile noastre trebuie sa aiba cont pe forum, sa stie sa-l foloseasca si evident sa-l urmareasca. "Nu am timp", "nu stiu", imi pare rau dar incepand cu 2017 nu mai sunt posibile. Singles Camp a crescut foarte mult si nu mai avem posibilitatea fizica de dialog privat. Deci nu ne sunati si nu ne trimiteti Email, "va rog sa ne treceti in lista de transport". Este foarte simplu, cu un pic de intelegere si rabdare se invata, acest forum avand o platforma de dialog simpla si accesibila. Va multumesc pentru intelegere.

Inscrierea in lista se face preluand cu copy/paste ambele tabele (si cel de Iasi si cel de Bucuresti) din ultima postare (altfel lasati alti inscrisi pe dinafara) si adaugandu-va prenumele si iniatiala numelui. Alaturat numelui treceti va rog si locul de imbarcare.

Exemplu:

Iasi
1. Ionescu M. urcare din Iasi
2. Popescu D. urcare din Tarnaveni
3.
4.

Bucuresti
1. Dancu M. urcare din Bucuresti
2. Mester R urcare din Craiova
3.
4.

Mai jos deschid listele pe care va rog sa le duceti mai departe, impreuna, cu toata atentia sa nu uitati pe cineva.

Microbuz Iasi. Traseu: Iasi – Piatra Neamt – Gheorghieni – Praid – Tarnaveni - Alba Iulia – Sebes Alba – Orastie – Hateg – Sarmizegetuza – Otelul Rosu – Resita – Oravita – Sasca Romana
1.
2.
3.

1.
2.
3.

--- Terminare citat ---

krondia:
Marra, nu stiu ce ai vrut sa faci dar sigur nu e bine...
Nu uitati ca puteti modifica timp de cateva minute ce ati scris dupa ce ati postat mesajul folosind butonul Modifica, asta pentru a evita postarile multiple.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă