Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Un week-end in Delta Dunarii 25 - 27 august 2017

<< < (6/14) > >>

wonderland:
Pai, n-ai intrebat asa.  ::) ;)

De obicei, cand transportul este inclus, nu se deschid liste de inscriere.
Pentru eventualele imbarcarile pe traseu - va putea fi sunat soferul. Pentru cei care vin din alte directii si nu se pot conecta la traseu, clar, din prezentare locul de intalnire e direct la pensiune, la ora precizata. 
Oricum, daca ar fi sa apara vreo lista, de obicei Admin sau agentia Bon Voyage  le deschide. Asa ca, sfatul de a urmari forumul, ramane valabil. Foarte probabil ca Gabriel, insotitorul vostru sa mai aiba precizari utile, sau alti participanti sa incerce sa deschida dialogul inainte de a va intalni...

--- Citat din: admin din Vineri, 06 Ianuarie 2017, 17:58 ---Program
Vineri 25 august 2017 Plecare din Bucuresti ora 6, statia ………… Numarul masinii si cel de telefon al soferului va vor fi comunicate aici pe forum cu 5 zile inainte de plecare. Traseu Bucuresti - Bucuresti - Slobozia - Harsova - Tulcea - Mahmudia. La Tulcea va veti intalni cu Gabi, insotitorul de grup, el este din Braila.

--- Terminare citat ---

Asteptare usoara!  :thumbup:

ina68:
Multumesc!

lavinia:
Buna ziua

Din pacate, nu mai pot participa la acest eveniment.
Mentionez ca am achitat integral excursia.
Daca doreste sa preia cineva locul meu, poate suna la nr.0730674280 pentru discutarea detaliilor
Multumesc

Lavinia Popescu-Bucuresti

Bon Voyage:
20.08.2017 – 2 locuri libere in camera DBL.

cristi8:
Salutare dragilor,
Vreau sa intreb daca am placerea sa impart cu cineva drumul de la Brasov pana la Bucuresti si retur. Daca este sa merg cu masina mea, pot lua inca 2 persoane, insa nu ma deranjeaza sa merg si cu masina altcuiva. Tel. 0735 930 870

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă