Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Un week-end in Delta Dunarii 25 - 27 august 2017
Misona:
Buna tuturor!
Pentru cele mai fericite motive (voi boteza o fetita pe 26 august :)), nu mai pot participa la aceasta excursie. Daca este cineva interesata sa preia loc de femei in camera dubla, am rugamintea sa ma contacteze la 0723 623 593. La aceasta excursie am achitat avansul in valoare de 200 lei.
Distractie placuta tuturor!
Bon Voyage:
27.07.2017 NU MAI SUNT LOCURI.
ina68:
Buna, tuturor!
Am si eu nevoie de ajutor (sunt "debutanta", sa zic asa : :)): mi-am rezervat loc pe forum, am achitat avansul, urmeaza azi-maine diferenta, ce ar trebui sa mai fac????
Multumesc mult si un weekend frumos!
wonderland:
ce mai faci dupa ce achiti integral? asta e o intrebare inedita :faint: :giggle:
Nu stiu daca te ajuta, mi-au venit in minte cateva raspunsuri:
- Te mai uiti pe forum sa vezi ce informatii mai apar, te asiguri ca ai citit cu atentie prezentarea excursiei, poti sa provoci pe ceilalti la discutii (pe cei vechi sa mai povesteasca cum a fost, pe cei noi sa spuna cum se pregatesc ei, de unde vine, ce stiu eu...)
- cauti documentare, din Delta, eventual mai vezi ce au mai povestit cei care au fost anul trecut, incerci sa afli cat mai multe despre locul in care vei merge
- visezi la ce frumos va fi, incerci sa risipesti emotiile legate de faptul ca pleci la drum cu necunoscuti, - eventual citesti sau scrii pe...Nelinistile unui new entry in Singles Camp (http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2178.0.html) ,
- iti pregatesti bagajul, te antrenezi pentru seri de cantat, dansat, povesti sau ce-o mai fi, depinde de voi...
- pleci la drum, te distrezi maxim, faci poze, vii incarcata de energie si bucurie si ne povestesti si noua, aici, ce te-a incantat si impresionat. Sau, na, se poate intampla, ce nu ti-a placut...
cam asta... dar mai asteptam si alte idei... :whistle:
ina68:
Multumesc, Wonderland, pentru promptitudine si sfaturi! Le voi urma, de obicei ascult ce spun cei cu experienta mai mare decat mine. Sunt nerabdatoare sa merg in prima excursie cu voi *|*.
Nu m-am exprimat suficient de clar: intrebarea mea se referea la procedura in sine, daca trebuie sa mai spun "prezent" si in alte locuri pentru a fi luata in calcul la transport.
Sa ne auzim cu bine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă