Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Un week-end in Delta Dunarii 25 - 27 august 2017
krondia:
:oops: wonderland, Dunarea iti da batai de cap... ai raspuns pe 'cealalta' Delta...
wonderland:
Multumesc, krondia. Dunarea sau postatul de pe telefon. Cam multe erori in ultima vreme, cred ca iau o pauza :giggle: :worthy: :slap:
Mihaelappp:
--- Citat din: ccristians din Joi, 18 Mai 2017, 11:44 ---Salut!
As vrea sa merg si eu in aceasta excursie, dar sunt interesat daca exista sanse sa se organizeze transport si pentru participantii din Ardeal.
In caz ca din anumite motive acest lucru nu e posibil, sunt dispus sa merg cu masina si sa mai iau inca vreo 3 doritori (deci cine vrea sa vina sa faca cu mana).
Mi s-ar parea totusi mai ok varianta microbuz, am participat si la excursia din Bucegi (28-30 Apr), cu plecare (si) din Cluj, si a fost foarte ok, am avut ocazia sa ne incalzim un pic
inainte sa inceapa actiunea.
--- Terminare citat ---
Buna. Eu sunt interesata de varianta de impartire a transportului din zona Ardeal. Mai e valabila oferta?
Madalina:
Buna ziua! Este cineva din Galati?
theo365:
--- Citat din: Madalina din Joi, 15 Iunie 2017, 12:34 ---Buna ziua! Este cineva din Galati?
--- Terminare citat ---
insotitor din partea Singles Camp: Gabriel Lala - 0723 337 963- este din Braila, asa ca pana la Tulcea ai putea merge impreuna cu el, il poti suna sa stabiliti ce si cum ....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă