Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!

<< < (10/27) > >>

DalinaM:
Buna seara! Microbuzul Bucuresti Sibiel trece si prin Ploiesti. Cred ca suntem 2 persoane.

wonderland:
Dalina, eu cred ca daca ar fi trecut, Ploiestiul ar fi fost mentionat pe traseu. Exista si o ruta prin Ploiesti, dar e diferita si mai lunga.

Eu zic sa luati in calcul varianta de a urcati din Bucuresti. Sau, din Pitesti?!
Daca va hotarati sa va conectati la  microbuz, va trebui sa va treceti pe lista (cu copy-paste ultima lista, prenume+initiala numelui+ locul de urcare)
Succes! Si...distractie maxima!

PS - Vad ca nimeni nu da niciun indiciu legat de costum. mister si supriza, ca de fiecare data!  :) ;)

Misona:
Lista transport microbuz Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Sibiu - Sibiel

1. Mariana Dinescu
2. Ani Piculeata
3. Lavinia Popescu-Bucuresti
4. Adriana R
5. Gabriela G
6. Dana P
7. Farcas V.
8. Simona C

PS1: sper sa fie lista corecta, vad ca au fost discutii asupra continutului acesteia.
PS2: microbuzul din Bucuresti nu trece prin Ploiesti, ci iese pe autostrada A1 spre Pitesti.

Bon Voyage:
Pentru a putea inchiria un microbuz si a asigura transportul participantilor la Sibiel, este necesar ca pe lista de transport sa fie inscrise cel putin 18-19 persoane.
Avem nevoie sa cunoastem numarul exact al doritorilor, pana la sfarsitul acestei saptamani - 03.02.2017.
Costul transportului va fi: 2.6 lei/km + TVA x 600 km / numarul de calatori.
Rugam toate persoanele interesate sa se inscrie pe lista, luand lista anterioara cu copy-paste, pentru a nu se pierde cei inscrisi deja.
Traseul microbuzului va fi: Bucuresti - Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Sibiel.
In cazul in care nu vor fi suficiente solicitari pentru microbuz, transportul pana la destinatie se va face de catre fiecare participant in parte.

GabrielaIV:
1. Mariana Dinescu
2. Ani Piculeata
3. Lavinia Popescu-Bucuresti
4. Adriana R
5. Gabriela G
6. Dana P
7. Farcas V.
8. Simona C
9.Gabriela I

Navigare

[0] Indexul de Mesaje