Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval la Sibiel 17 - 19 februarie 2017. Editia VII-a!
DJ ExcceS:
Salutare tuturor,
De multa vreme nu am mai intrat pe forumul Singlescamp, chiar daca intr-un fel sau altul am participat activ aproape la toate petrecerile organizate de Gigi pentru voi la Sibiel. Am intrat acum pentru ca mi-am dorit un feedback la petrecerile din acest februarie de poveste. Pentru mine ca DJ si organizator de evenimente au fost doua seri minunate (atat in 11 cat si in 18) si principalii "vinovati" sunteti voi, cei care ati dansat pana la epuizare si la final am mai si cantat impreuna. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut sa cantam impreuna (Anamaria - Ochii tai si Holograf) si ca stiu cu siguranta ca Samizei ii pare rau acum ca nu a mai ramas sa facem un duet si pe Cargo.
Va multumesc! Sunteti un public minunat si sper ca toti v-ati simtit extraordinar la Carnaval.
Sper ca si cu alte ocazii sa ne revedem, cine stie, am vazut ca vreti sa va reintalniti la Sighisoara si poate aveti nevoie de un DJ ... :)
Pana atunci va invit sa imi dati like paginii de facebook si daca aveti timpul necesar sa scrieti si cateva cuvinte ... https://www.facebook.com/Fatboys.Sound.Sibiu/?fref=ts
O seara minunata!!!
Laurentiu P.:
mariachi ....sombrero ... carnaval ...mustata ...mandolina .... cuvinte simple , comune , dar cand le pui intr-o poveste cu oameni si intamplari minunate , ele dau viata unei povesti din imprevizibila noastra viata ...si , oricat de egoist as putea fi , nu pot sa afirm ca am avut unul dintre rolurile principale in poveste ... da , rolurile principale le-au avut acei oameni minunati care au facut povestea frumoasa si carora le multumeste un simplu ...mariachi ...premiat *|*
dutchessa:
--- Citat din: DJ ExcceS din Luni, 20 Februarie 2017, 21:32 ---Salutare tuturor,
De multa vreme nu am mai intrat pe forumul Singlescamp, chiar daca intr-un fel sau altul am participat activ aproape la toate petrecerile organizate de Gigi pentru voi la Sibiel. Am intrat acum pentru ca mi-am dorit un feedback la petrecerile din acest februarie de poveste. Pentru mine ca DJ si organizator de evenimente au fost doua seri minunate (atat in 11 cat si in 18) si principalii "vinovati" sunteti voi, cei care ati dansat pana la epuizare si la final am mai si cantat impreuna. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut sa cantam impreuna (Anamaria - Ochii tai si Holograf) si ca stiu cu siguranta ca Samizei ii pare rau acum ca nu a mai ramas sa facem un duet si pe Cargo.
Va multumesc! Sunteti un public minunat si sper ca toti v-ati simtit extraordinar la Carnaval.
Sper ca si cu alte ocazii sa ne revedem, cine stie, am vazut ca vreti sa va reintalniti la Sighisoara si poate aveti nevoie de un DJ ... :)
Pana atunci va invit sa imi dati like paginii de facebook si daca aveti timpul necesar sa scrieti si cateva cuvinte ... https://www.facebook.com/Fatboys.Sound.Sibiu/?fref=ts
O seara minunata!!!
--- Terminare citat ---
Felicitari DJ pentru muzica si antren! de nota 10 :yeah:
GabrielaIV:
Eu vreau sa multumesc din suflet celor doi oameni minunati (Samiza si Gigi) care au creat un basm .Ca de fiecare data , au fost niste gaze perfecte.
ValiF:
Va salut pe toti si va multumesc pentru atmosfera deosebit de frumoasa care s-a creat in acel loc de poveste pe care ne place sa-l numim acasa la SinglesCamp. :thumbup: Au fost 3 zile de poveste cu oameni frumosi, zambet si dans, masti deosebit de frumoase si fiecare cu o poveste.
Multumesc Samizei si lui Gigi pentru ca au facut posibil acest eveniment care ne aduce multa bucurie tuturor. :applause:
Sa aveti zile minunate si sa ne revedem cu aceeasi bucurie in alte imprejurari. :kissing:
Va imbratisez cu drag pe fiecare, Vali :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă