Autor Subiect: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017  (Citit de 39913 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Re: Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
« Răspuns #135 : Luni, 03 Iulie 2017, 09:40 »
Buna ziua Gabriel,
avem un loc precis de intilnire in port, cand plecam la Sulina?
La ce ora ar fi mai bine sa ajungem la acest loc de intilnire?
Multumesc

Offline Gabriel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #136 : Luni, 03 Iulie 2017, 13:37 »
Salut Bruno si tuturor. Din Tulcea vom pleca la ora 13, deci undeva la ora 12,15 trebuie sa fim cu totii in zona portului.

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #137 : Luni, 03 Iulie 2017, 15:45 »
 Nava se ia  din Gara Fluviala Tulcea . Pontonul de plecare 2 sau 3.-(cel putin anii trecuti asa a fost ) Adresa: STR.PORTULUI NR.26  – TULCEA
Tineti legatura telefonic pt. orice eventualitate cu Gabi Lala - insotitorul vostru - tel. - 0723.337.963

Offline bruno

• Full Member
« Răspuns #138 : Luni, 03 Iulie 2017, 16:07 »
multumesc Theo pentru sfatul pretios  :thumbup:

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #139 : Luni, 03 Iulie 2017, 18:12 »
Info.pt cina de miercuri sa aiba timp sa se prepare va transmit 2 variante: saramura de crap cu mamaliguta (1) sau pulpe de pui la cuptor cu orez sarbesc si salata (2).va rog sa alegeti si sa trimiteti mesaj la 0723337963 cu varianta 1 sau 2...cand ajungem la pensiune stabilim
 si pt celelalte zile.

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #140 : Luni, 03 Iulie 2017, 20:41 »
Info Tulcea.locatia de întalnire Port Tulcea.in zona Capitanei Tulcea.in fata la chiosc cu suveniruri.cel tarziu ora 12.15. legat de plecarea înapoi Sulina-Tulcea avem aceeasi firma cu varianta 6.50 sau 11.30..depinde cum de ocupa pân? atunci....

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #141 : Marți, 04 Iulie 2017, 08:07 »
Varianta de intors de Sulina pt duminica la ora 6.50 cred ca este o solutie buna.avem timp sa vizitam si Tulcea si sa ajungeti in timp util acasa...multe persoane fiind de departe

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #142 : Marți, 04 Iulie 2017, 08:20 »
Succes Gabi, drum bun tuturor, sa aveti vreme buna, ape linistite, sa va bucurati de acea catedrala a naturii! Sa fiti un grup fain si unit, sa nu aveti mofturosi, carcotasi si bosumflati printre voi! Sa fiti veseli, sa lasati problemele acasa, sa intelegeti ca toata lumea merge sa se distreze, sa se relaxeze, nimeni nu are chef de povesti negative, de tabieturile si fandoserile altora...

M-am uitat pe vreme, de maine este din nou buna, doar sambata se anunta ceva stropi...28 - 30 grade, asta inseamna crema de soare, palarii sau sepci, dar si haine de vant, pentru ca barca in miscare face curent...Sa nu va treziti acolo arsi de soare...

Vreau sa intelegeti ca Gabi are toata responsabilitatea grupului si impreuna cu d-l Ionita, gazda voastra vor incerca impreuna sa va ofere cele mai potrivite si placute plimbari cu barca. Am subliniat responsabilitatea pentru ca nu as dori sa se intample ca anul trecut cand un inconstient, un cocos care avea ceva de demostrat unor fete, a umblat prin sat sa faca rost de o barca...Li se spusese ca in acea dimineata nu se poate iesi pe Dunare, sunt valuri si este periculos. Dar el stia mai bine decat un capitan de vas (asta a fost d-l Ionita), decat barcagii turistici...Au gasit mai intai o barca sparta, apoi una condusa de un inconsient, fara brevet, fara dreptul de a transporta turisti. Au ajuns inapoi "victoriosi", uzi din cap pana in picioare, speriati de ce li se putea intampla...Precizez ca daca faceti asa ceva este pe raspunderea voastra! Ceea ce organizeaza Ionita acolo este profesionist, legal, sigur. Sunt sute si sute de grupuri care au calatorit in acest fel si totul a fost perfect.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti rabdare, sa va informati despre excursiile ce urmeaza a fi facute a doua zi, sa va inscrieti pe listele lui Gabi. Sa intelegeti ca este vorba de ambarcatiuni usoare de 10 - 14 persoane, ca sunt echipate cu minimul necesar, adica ceea ce este nevoie pt o calatorie pe canale, ca nu veti avea toaleta pe ele.

Pentru mancare la fel, tineti aproape de Gabi, inscrieti-va la mese, el va organiza impreuna cu Ionita si acest lucru...

Gata cu "dadaceala" :), va mai spun inca o data  distractie placuta, vreme buna si oameni faini in jur!

Offline bruno

• Full Member
« Răspuns #143 : Marți, 04 Iulie 2017, 09:55 »
Varianta de intors de Sulina pt duminica la ora 6.50 cred ca este o solutie buna.avem timp sa vizitam si Tulcea si sa ajungeti in timp util acasa...multe persoane fiind de departe

Buna Gabriel, daca putem sa alegem, eu cu fiica ma vrem sa plecam la ora 11,30 de la Sulina nefiind de departe.
Multumesc

Offline alex1976

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #144 : Marți, 04 Iulie 2017, 14:10 »
Salut! M-am inscris si eu pt aceasta excursie. Am trei locuri libere pt traseul Bucuresti - Tulcea.

Offline dutchessa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #145 : Luni, 10 Iulie 2017, 11:59 »
Buna tuturor,

Draga Gigi am avut tot ce ne-ai spus: distractie placuta, vreme buna si oameni faini in jur! Multumim tare mult :), insa a fost si mai mult de atat: provocari de mers pe jos sau cu bicicleta de la pensiune pana la plaja, seri de povesti ce s-au prelungit cu dancing-uri si cantari de folk (multumim Gabi si nu doar pentru atat), rasarituri de soare innorate sau mai putin innorate, insa, fiecare cu farmecul lui, nuferi galbeni si albi, stejarul batran si noduros de la Letea, ce stie toate povestile locului de 500 de ani, gura de varsare a Dunarii in mare cu insulita de pamant pe care se intalnisera la sfat pelicanii, cormoranii, pescarusii si egretele, deranjate parca de zgomotul barcilor de pe canale, asfintitul de soare ce incepea sa se ascunda in stufarisul de pe canal, si multe altele..

Pentru mine a fost o vacanta unica, o mare incantare, de a vedea locuri noi in care nu am ajuns niciodata, o mare bucurie, de a intalni atatia oameni faini la un loc..

Cazare impecabila, si peste gatit in toate felurile - delicios...

Multumesc Gigi, multumesc Gabi pentru organizare si ghidaj!

inca sunt in Delta :) oO

Offline alexa_acreo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #146 : Luni, 10 Iulie 2017, 18:19 »
Tuturor,

Mi-au placut nespus salbaticia deltei, oamenii intalniti, cazarea si mancarea.  Grupul a fost mai echilibrat si dinamica alta!!!  Sper sa va revad in cat mai multe drumetii.  Multumiri organizatorilor si ghidului.  O seara superba sa aveti!!!

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #147 : Sâmbătă, 15 Iulie 2017, 10:40 »
Am asteptat o saptamana, cu speranta ca dupa odihna necesara si aici vor aparea impresii,
ganduri, fotografii, aprecieri,comentarii de orice fel.

Tacerea uneori vorbeste, si n-as vrea sa intelegem altceva.
Cred ca e nevoie sa ne gandim mai mult la cei de langa noi,sa dovedim ca cei care facem
parte din acest grup incercam sa fim altfel,ca respectam valori,ca avem simtaminte.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #148 : Sâmbătă, 15 Iulie 2017, 10:50 »
noroc cu dutchessa si alexa_acreo  :thumbup:
Poate ca ceilalti au considerat ca ele au sintetizat complet :coolsmiley:
Noiembrie, sa nu ne pierdem speranta, suntem in week-end, poate ceilalti au avut nevoie de acest ragaz sa isi sedimenteze impresiile.
Pe de alta parte, am vazut ce s-a intamplat si la Cheile Nerei - comunicare intensa  pe alte retele de socializare. Pe forum, doar cei care inteleg, simt, vor sa lase semne pentru cei care vor veni dupa ei, asa cum si ei au gasit :)

Oricum, incep sa invat ca, oricat am insista, cei care posteaza n-au nevoie de indemnurile noastre.
O zi  frumoasa, cu reflectii din intamplarile din weekendul trecut, tuturor!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Rina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #149 : Sâmbătă, 15 Iulie 2017, 21:16 »
Buna tuturor,

Incursiunea pe canalele Deltei Dunarii a fost o experienta unica (fiind si prima, de altfel). Cazarea a fost exceptionala, grupul suficient de omogen si a permis fiecarui participant sa se integreze dar in acelasi timp si sa isi desfasoare propriile activitati. Excursiile organizate au fost bine realizate - si am avut norocul de a tine si vremea cu noi.

Un final de saptamana asa cum va doriti.

Rina