0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Daca aveti interes ma puteti contacta pe mail mihaela.murgan@yahoo.de. Am rugamintea, ca pe mail sa imi trimiteti telefonul pentru a putea intra in contact cu voi.Mihaela Murgan
Desigur,tocmai ce am spus ca nu pot trimite email.
Mddaaa.... Cred ca e scrisa gresit. Eu as încerca fara punctul de final de propozitie. Doar cu @yahoo.de
Autocar Bucuresti - Tulcea1. Lidia P.2. NOVAC VASILE TIBERIU3. Simona4. Mirela M5. Delia6. Alexandrina F.7. Paula M.8. Mihaela Murgan9. Alexa C10. Ana-Maria Banici11. Sanda C12. Madeleine DinuTransport cu nava rapida Tulcea - Sulina1. Lidia P.2. Costinjb3. NOVAC VASILE TIBERIU4. Simona5. Mirela M6. Delia7. Elena P8. Mihaela S9. Bruno Issietti10. Karin Issietti11. Costel S.12. Alexandrina F.13. Paula M14. Mihaela Murgan15. Alexa C16. George S17.Dana Dumitrascu18. Monica C.19.Silvia Camelia O.20. Ana-Maria Banici21. Madeleine Dinu
Autocar Bucuresti - Tulcea1. Lidia P.2. NOVAC VASILE TIBERIU3. Simona4. Delia5. Alexandrina F.6. Paula M.7. Mihaela Murgan8. Alexa C9. Ana-Maria Banici10. Sanda C11.Camelia NiculescuTransport cu nava rapida Tulcea - Sulina1. Lidia P.2. Costinjb3. NOVAC VASILE TIBERIU4. Simona5. Mirela M6. Delia7. Elena P8. Mihaela S9. Bruno Issietti10. Karin Issietti11. Costel S.12. Alexandrina F.13. Paula M14. Mihaela Murgan15. Alexa C16. George S17.Dana Dumitrascu18. Monica C.19.Silvia Camelia O.20. Ana-Maria Banici21. Camelia NiculescuM-am retras din lista de transport autocar Bucuresti-Tulcea. Raman inscrisa la Transport cu nava rapida Tulcea - Sulina.Multumesc, abia astept sa ne revedem,Cu drag, Mire!