Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Delta si mare la Sulina. Excursie de vara 5 - 9 iulie 2017
dutchessa:
Buna tuturor,
Draga Gigi am avut tot ce ne-ai spus: distractie placuta, vreme buna si oameni faini in jur! Multumim tare mult :), insa a fost si mai mult de atat: provocari de mers pe jos sau cu bicicleta de la pensiune pana la plaja, seri de povesti ce s-au prelungit cu dancing-uri si cantari de folk (multumim Gabi si nu doar pentru atat), rasarituri de soare innorate sau mai putin innorate, insa, fiecare cu farmecul lui, nuferi galbeni si albi, stejarul batran si noduros de la Letea, ce stie toate povestile locului de 500 de ani, gura de varsare a Dunarii in mare cu insulita de pamant pe care se intalnisera la sfat pelicanii, cormoranii, pescarusii si egretele, deranjate parca de zgomotul barcilor de pe canale, asfintitul de soare ce incepea sa se ascunda in stufarisul de pe canal, si multe altele..
Pentru mine a fost o vacanta unica, o mare incantare, de a vedea locuri noi in care nu am ajuns niciodata, o mare bucurie, de a intalni atatia oameni faini la un loc..
Cazare impecabila, si peste gatit in toate felurile - delicios...
Multumesc Gigi, multumesc Gabi pentru organizare si ghidaj!
inca sunt in Delta :) oO
alexa_acreo:
Tuturor,
Mi-au placut nespus salbaticia deltei, oamenii intalniti, cazarea si mancarea. Grupul a fost mai echilibrat si dinamica alta!!! Sper sa va revad in cat mai multe drumetii. Multumiri organizatorilor si ghidului. O seara superba sa aveti!!!
noiembrie:
Am asteptat o saptamana, cu speranta ca dupa odihna necesara si aici vor aparea impresii,
ganduri, fotografii, aprecieri,comentarii de orice fel.
Tacerea uneori vorbeste, si n-as vrea sa intelegem altceva.
Cred ca e nevoie sa ne gandim mai mult la cei de langa noi,sa dovedim ca cei care facem
parte din acest grup incercam sa fim altfel,ca respectam valori,ca avem simtaminte.
wonderland:
noroc cu dutchessa si alexa_acreo :thumbup:
Poate ca ceilalti au considerat ca ele au sintetizat complet :coolsmiley:
Noiembrie, sa nu ne pierdem speranta, suntem in week-end, poate ceilalti au avut nevoie de acest ragaz sa isi sedimenteze impresiile.
Pe de alta parte, am vazut ce s-a intamplat si la Cheile Nerei - comunicare intensa pe alte retele de socializare. Pe forum, doar cei care inteleg, simt, vor sa lase semne pentru cei care vor veni dupa ei, asa cum si ei au gasit :)
Oricum, incep sa invat ca, oricat am insista, cei care posteaza n-au nevoie de indemnurile noastre.
O zi frumoasa, cu reflectii din intamplarile din weekendul trecut, tuturor!
Rina:
Buna tuturor,
Incursiunea pe canalele Deltei Dunarii a fost o experienta unica (fiind si prima, de altfel). Cazarea a fost exceptionala, grupul suficient de omogen si a permis fiecarui participant sa se integreze dar in acelasi timp si sa isi desfasoare propriile activitati. Excursiile organizate au fost bine realizate - si am avut norocul de a tine si vremea cu noi.
Un final de saptamana asa cum va doriti.
Rina
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă