Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017

<< < (9/12) > >>

Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT

Joi 11 mai: Pentru cei din Bucuresti, microbuzul are sa plece la ora 8.00 din statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194
Nr. microbuz: B -284- NEW
Nume si nr tel sofer: BOGDAN  - 0751.75.33.30.

f-1969:
 Buna seara! Mi-am permis sa actualizez si corectez lista de transport pentru ca nici domnul Polec C. si nici Admin nu au facut corectia. Pe doamna Mihaela Matei am sters-o de pe lista eu cu acordul dansei, va merge cu masina direct la destinatie cu grupul din Constanta.

Lista de transport: Bucuresti – Pitesti – Calimanesti si retur.
1. Nicoleta M.
2. Corina Gheorghe
3. Mindru Gabriela
4. Daniela T.
5. Eugenia Enache
6. Adriana S
7. Fanica Moroianu
8. Ionita Florentina
9. Pop Alexandra
10. Polec C. - tur

Lista de transport: Iasi – Roman – Bacau – Onesti – Brasov – Fagaras – Avrig (Sibiu) – Calimanesti si retur.
1. Bravarenco Ioana (cu urcare din Brasov)
2. Polec C. - retur

admin:
f-1969, este foarte bine ca ajuti...Bravo!  :flori: Doar ca nu-mi insinua ca sarcina sa corectez liste pe forum...Ok?  :)

f-1969:
Nu. Doar ca din cand in cand sa ii mai aduceti pe linia cea buna pe cei care habar n-au sa citeasca indicatiile de pe acest forum. Am vazut ca de obicei ii corectati pe cei care faceau astfel de greseli. Scuze daca remarca mea a deranjat.  :) Intentia nu a fost sa ajut :) ci sa clarific o situatie care ma punea pe mine in lumina proasta pentru ca eu m-am retras din lista si din cauza acelei persoane neatente apaream din nou pe lista.  :police:

krondia:
Daniela, stiu ce vrei sa spui dar, tocmai pentru ca sunt tot mai numeroase situatiile de acest gen, s-a luat decizia la inceputul anului de a oferi doar indicatii, de a-i determina cumva pe cei care gresesc sa se indrepte singuri si, doar in ultima instanta, sa se corecteze in locul celor care au gresit. Acesta este motivul pentru care foarte rar mai corectez efectiv listele de transport (inca mai astept sa se efectueze corectari si la alte liste de transport...) si cu toate acestea am citit un feedback la o actiune recenta unde ni se spunea sa fim mai blanzi.. :)
Admin este si el coplesit acum ca vine vara si actiunile se succed cu repeziciune.
E bine insa ca te-ai implicat, conteaza mult pentru buna organizare, pentru coeziunea grupului  :applause:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă