Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minunatia Gradinii Zanelor si relaxare la SPA. Cozia 11 - 14 mai 2017
Konkinka:
Lista de transport: Bucuresti Pitesti Calimanesti si retur.
1. Daniela-Mirela F.
2. Mihaela Matei
3. Nicoleta M.
4. Corina Gheorghe
5. Mindru Gabriela
6. Daniela T.
7. Eugenia Enache
8. Adriana S
Lista de transport: Iasi Roman Bacau Onesti Brasov Fagaras Avrig (Sibiu) Calimanesti si retur.
1. Bravarenco Ioana (cu urcare din Brasov)
2.
FANICA MOROIANU:
1. Daniela-Mirela F.
2. Mihaela Matei
3. Nicoleta M.
4. Corina Gheorghe
5. Mindru Gabriela
6. Daniela T.
7. Eugenia Enache
8. Adriana S
9. Fanica Moroianu
ioanabil:
1. Daniela-Mirela F.
2. Mihaela Matei
3. Nicoleta M.
4. Corina Gheorghe
5. Mindru Gabriela
6. Daniela T.
7. Eugenia Enache
8. Adriana S
9. Fanica Moroianu
Lista de transport: Iasi Roman Bacau Onesti Brasov Fagaras Avrig (Sibiu) Calimanesti si retur.
1. Bravarenco Ioana (cu urcare din Brasov)
2.
admin:
Mihaela Matei, am sters postarea ta, pentru a nu crea confuzii. Nu am inteles exact ce doresti sa faci...
Pe Email am gasit un mesaj raportat catre moderator care contine urmatorul text: "Buna.Referitor la excursia Cozia din 11-14 mai,si eu vin din Constanta,Mihaela.Las nr meu de telefon aici 0726374338".
Cred ca acest lucru il doreai transmis celorlalti din zona din care urmeaza sa sosesti.
Matei Mihaela:
Bun? seara!
A? dori s? îmi retrag locul de la autocar Bucure?ti -Calim?nesti,aferent excursiei Cozia din perioada 11-14.05.2015,deoarece am g?sit un grup de persoane care pleac? din Constanta cu mijlocul de transport propriu la Calimanesti,înscri?i c?tre aceast? excursie.Dac? exist? posibilitatea s? recuperez suma alocat? transportului ?i este posibil doresc s? fie transferat? ca avans la "evenimentul din 25 noiembrie-Petrecerea din Bucuresti" la care m-am inscris.Mul?umesc din suflet.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă