Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017

<< < (26/30) > >>

wonderland:
Nina ori esti carcotasa, ori te-au zapacit diacriticele :). Nu doar Rami a fost retinuta ci...

--- Citat din: Valentin2016 din Joi, 11 Mai 2017, 02:50 ---       si evident minunate doamne si minunati domni,
--- Terminare citat ---
:giggle: :kissing:

Oricum, textul lui Valentin e ca un susur de apa in verdele de mai. Unii oameni au acest talent, sa transmita povestind, nu doar informatii, ci sa trezeasca in cititor imagini, senzatii, stari.
Multumim, si noi, celelalate minunate doamne care n-au apucat sa se imbujoreze pentru ca n-au fost prezente, pentru impresiile atat de frumos povestite.

Nina Petre:
Sigur carcotasa, una e sa-ti spuna pe nume si alta sa te incadreze la ''minunate doamne'' :giggle:! Zi si tu draga Wonderland cum ar fi :)?

wonderland:
dar, ia zi tu draga Nina,  cum ar fi fost daca minunatele doamne n-ar fi fost mentionate deloc, deloc?  :whistle:
Si ca sa fiu si mai offtopic si fara legatura cu subiectul  :crazy2:,nu toate ne dorim asta, sa devenim "Numai una"?
:)

Cat despre diacritice, adevarul e ca e putin frustrant, dupa ce te-ai obisnuit sa scrii cu ele, si te mai si mandresti cu asta, sa vezi cum textul tau se umple de semnulete care fac textul greu de urmarit :( Asta e, in forma noua, forumul nu le recunoaste.

Valentin2016:
          Buna. Mul?umesc...Vai, cum zici tu enoria?e...Nu, evident ca nu, apoi daca ar fi sa fim deschi?i, am fost înconjura?i de o treizeci si ceva de suflete, fiecare cu d?ruirea lui...Numai eu cate am descoperit, dar a?a mi a venit nu ?tiu de ce, poate probabil ca atunci când a?teptam la Ibis in Sibiu cu doamna Mioara, Rami a scris ca sunt pe drum...Si mi s a p?rut a?a ...Un gest pl?cut...Si a?a mi a venit...Dar nicidecum, de altfel a?a cum a?i descoperit si voi prin conversa?ie, dialog descoperi ca persoanele de lâng? tine sunt pline de povesti.
          Nu ?tiu daca era?i enoria?e, enoria?e in slujba c?ldurii, dar repet to?i am fost cople?i?i de bun?tatea oamenilor de prin satele acelea r?zle?e...Si poate pu?in , bun?tatea lor s a r?sfrânt asupra noastr? si vreau sa va spun ca probabil to?i am c?l?torit in zeci -  sute de locuri, dar acolo s a dat aten?ie la detalii foarte mult, intr un mod simplu si curat.
         O lec?ie de bun?tate ne au oferit zilele acelea, fiind foarte noroco?i. Nu ?tiu de am ?anse sa ajung la Sighi?oara...

Valentin2016:
Iar imi apare chestia aceea , desi am schimbat tastatura...ia sa mai incerc inca o data...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă