Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017

<< < (3/30) > >>

Roxana79us:
Buna ziua,am descoperit anul trecut site-ul si formatul excursiilor mi s-a parut extraordinar pentru cei singuri.Pana acum nu am reusit sa imi organizez programul de asemenea maniera incat sa particip la vreun eveniment,dar anul acesta a inceput bine si iata,voi participa la prima excursie  :applause: .Cu atat mai mult incat descrierea ei e exact ceea ce imi doresc:redescoperirea simplitatii si a vietii rurale,intalnirea cu spiritul calm al naturii.Cu aceasta ocazie voi incerca sa recuperez tot ce nu am reusit sa vad din Romania,cu rusine spun ca nu imi cunosc tara cat as dori,de 5 ani sunt mutata in Franta am cutreierat-o in lung si lat ....mai mult decat am facut  in Romania....e drept ca si infrastructura mi-a permis si nu am avut frici sau dificultati de a calatori ca femeie singura...
Astept cu mult entuziasm sa va intalnesc pe toti cei ce veti participa la aceasta excursie  :)

Nina Petre:
   Pare-se ca excursia de 1 Mai in Apuseni atrage oameni noi! Abia astept sa-i cunosc! Nu mai trebuie decat sa dea firul ierbii :)!

admin:
Lista de rezervari s-a inchis mult mai devreme decat ne asteptam, tot ce a mai ramas de facut este sa vedem de unde urca fiecare participant. Deschidem lista de inscriere la transport mai devreme decat cele 3 saptamani anuntate. Chiar daca transortul este inclus in tarif, inscrierea la transport este necesara pentru a stii de unde urmeaza sa urce fiecare participant. Nu sunati in agentie, nu trimiteti Email-uri, singura forma de inscriere este cea de aici de pe forum.

Am rugamintea, ca la fiecare actiune a noastra, sa va inscrieti individual, personal pe aceasta lista, prin preluarea celei din ultimul mesaj, astfel incat sa nu uitati pe cineva in afara. Treceti-va in lista cu numele si initiala prenumelui indicand pe acelasi rand locul de imbarcare.
Ex:
1. Ionescu M - urcare din Alba Iulia

Chiar daca inscrierea se face pe o singura lista, duceti-le va rog mai departe pe amandoua, astfel incat sa fie usor de preluat in agentie.

Sunt doua rute de transport:

Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus si

Iasi - Tf Frumos - Reghin - Turda - Garda de Sus

Un miniautocar de 30 locuri va pleca din statia de benzina Mol Pacii in 29 aprilie 2017 ora 6.00 si va prelua pe toata lumea de acolo si de pe traseu.

Urmeaza de asemenea ca dupa completarea listelor sa comunice si Lidia - insotitorul vostru de grup - aici pe forum, ora si locul plecarii din Iasi.

Listele:

Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus
1.
2.
3.

Iasi - Tf Frumos - Reghin - Turda - Garda de Sus
1.
2.
3.

Lavy:
Listele de transport

Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus