Arhiva > Calendarul SinglesCamp

Intalnire in Bucuresti: lansarea Calendarului 2017

<< < (7/7)

GabrielaIV:
O seara extrem de relaxanta , oameni frumosi.Felicitari si multumiri organizatorilor.Sper sa o repetam.

wonderland:
genul asta de oportunitati pentru Bucuresteni, sunt singurele care ma fac sa regret ca nu sunt concitadina cu voi.  :D
Almi_gabi, sunt convinsa ca povestile tale n-au fost plictisitoare. In plus, ideile tale pentru editia de anul viitor a calendarului mi se par foarte bune. Sa speram ca Embo noteaza pe undeva, dat fiind ca nu exista un topic pentru sugestii legate de calendar. Asa cum, parca,  exista unul pentru sugestii pentru concursul de fotografii..  :kissing:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 10:10 ---Ca o imbunatatire a felului cum este prezentat calendarul, in editiile viitoare,   ar fi bine ca fiecare fotografie  sa aiba explicatii - locul unde este realizata si cui apartine fotografia.
/quote]
--- Terminare citat ---

Misona:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere (din cauza Craciunului), si eu vreau sa va spun ca mi-a placut foarte mult atmosfera de la lansarea Calendarului 2017, am simtit-o la fel ca intimitatea unei familii de Sarbatori.
Cadrul cu bradul impodobit si luminat de beculete, cu lumina stinsa ca sa putem proiecta pozele din actiunile SC, felul in care povesteam cei care am participat la actiuni detalii care poate nu au fost cuprinse inca pe forum...ceaiul cald si aromat...povestile lui almi_gabi despre primele temeri si incercari din SC, o comunitate care acum a ajuns la 7000 de oameni!! (sunt convinsa ca Gigi s-ar fi emotionat daca ar fi fost prezent)... totul mi-a dat senzatia unei adevarate Seri de poveste!

Sper sa se lanseze si acest proiect si sa reusim sa avem o constanta a intalnirilor, pentru ca se pare ca ne ies foarte bine:)

Deocamdata, sper ca vor participa cat mai multi bucuresteni la petrecrea de la Braila-Galati!?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă