Arhiva > Calendarul SinglesCamp
Intalnire in Bucuresti: lansarea Calendarului 2017
ancab:
Buna seara,
Multumesc Embo pentru raspuns. Varianta cu predarea personala cu ocazia unei intalniri in Bucuresti mi se pare cea mai buna. Mai mult, mi-as dori sa primesc de la tine calendarele - unul de birou si unul de perete- pentru ca stiu ca esti unul dintre cei care si-au adus o contributie importanta la realizarea lui. Mi-ar placea sa vad si colajul ce va fi prezentat vineri. Daca nu e prea mult, te-as ruga sa mi-l trimiti si mie. Multumesc mult!
Pentru comunitatea SC : Craciun fericit! Sa va aduca Mosul tot ce e mai bun si mai frumos!
Angela B:
Buna seara,
imi pare rau ca vineri seara nu mai sunt in Bucuresti ca sa pot sa vin la intalnire .EmBo Sper sa nu te incurc prea mult cu calendarul.
O sa urmaresc aici sa aflu cum pot sa intru in posesia lui. Eu sper sa va adunati cat mai multi vineri, sa petreceti cateva ore placute si
sa ne povestiti si noua cum a fost. Sarbatori fericite !!!
Rentzi:
Observ ca sunt mai multe persoane care nu pot fi Vineri (ca si mine dealtfel) la inmanarea calendarului si vizionarea colajului. Ma intreb daca nu am putea face o noua intalnire in Ianuarie? :angel:
EmBo:
Sper ca va exista o Seara de Povesti in Bucuresti si in ianuarie, probabil spre sfarsitul lunii si desigur ca atunci se vor putea distribui din nou calendare.
EmBo:
Pentru cine s-a inscris si nu a primit inca detaliile locatiei, trimiteti email pe adresa singlescamp@mail.com.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă