Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vrancea spectaculoasa in 3 zile de vis 9 - 11 iunie 2017

<< < (2/7) > >>

dancor:
Buna ziua, tocmai ce am platit un avans..nu inteleg de ce nu gasesc o "lista" de inscrieri..discutii..etc
toate cele bune

admin:
Liste nu e cazul sa se deschida, dar o prezentare, un dialog intre participanti, da, ar fi binevenit!

dancor:
Buna Gigi, din cite am inteles ieri de la cineva din agentie, ramasese doar un singur loc??!?  totusi chiar nu inteleg lipsa oricaror discutii pe "subiect" de obicei, pe topicul unei actiuni- se faceau- se fac discutii...acum chiar nimic??
--sa vedem daca ma inscriu " prima" pe lista de microbus ...."ma lupt" cu  cineva pe locul asta :)?? ca sa 'deschid"  o discutie :) :)

In alta ordine de idei, tocmai ce am vorbit cu Samiza- care spunea ca "de obicei " se pleaca de la Pacii sau de la Aurel Vlaicu....in cazul acesta- directia Buzau- cred ca se alege totusi o alta "statie" de plecare ..de ce este asta inca un 'mister"?  e de inteles ca nu stim autocarul si soferul...dar statia de plecare?!??  whynot??

toate cele bune

codrina:
Buna. ....cu siguranta vom fi informati la timp. ..Când. ..Unde. ..etc....Te rog sa stai linistita. ...din experienta iti spun...locurile in microbuz se ocupa in ordinea sosirii la locul de plecare....nu in ordinea înscrierii în excursie.. ?

wonderland:
dancor, pentru mine singurul mister este cum, newbie cu 3 postari la activ, din care 1 - cu o propunere de nu stiu ce caravana si doua cu revendicari de liste de discutii ::) faci afirmatii despre cum se intampla lucrurile..."de obicei"

De obicei lucurile se intampla in functie de participanti. Unii doar urmaresc forumul si raspund la solicitarile legate de lista de transport sau altele, altii mai fac glumite, pun intrebari, mai cer un sfat, posteaza filmulete sau informatii legate de destinatie...
Dar sunt multe topicuri doar cu listele de transport si cam atat. Eventual cu ceva mai multe discutii dupa - impresii si poze.

Sper ca mesajul  Codrinei te-a mai linistit. Mai ales ca ti-a dat si o informatie utila. O0

Mai adaug eu ca nimeni nu se bate cu nimeni pe locurile de transport. Nu exista locuri fixe, ele se mai pot schimba pe traseu, mai ales cand exista si transport zonal. Pe aceeasi regula mentionata de Codrina - in ordinea sosirii.

Si oricum la aceasta excursie nu se va face lista de transport, dat fiind ca transportul e inclus. De obicei aceste liste se fac doar daca transportul nu e inclus.

--- Citat din: admin din Marți, 13 Decembrie 2016, 14:02 ---Servicii incluse:
• transport cu microbuzul pe tot traseul excursiei, cu plecare si sosire in Bucuresti

--- Terminare citat ---

Informatiile legate de locul plecarii se dau, tot de "obicei" cu 2-3 zile inainte de plecare.

So, keep calm, and enjoy!
Daca vrei sa initiezi o discutie, poti sa o faci si altfel. De exemplu, sa ne spui ce te-a atras la excursia asta, daca ai mai fost prin locurile pe care urmeaza sa le vizitati...

PS (iar va zice...cineva -  nu dau nume, las sa fie alt mister, ca noi cele vechi, ca suntem cam dure.  :giggle:))

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă