Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vrancea spectaculoasa in 3 zile de vis 9 - 11 iunie 2017

<< < (4/7) > >>

codrina:
Foarte bine...nu ?!:pleasantry:

admin:
Dancor, vad in mesajul tau niste nedumeriri tipice omului pricinos. Pai pana sa fi tu atat de suparata, surprinsa, etc, nu mai bine vedem cum facem sa-ti transmit banii inapoi? Chiar nu am motive sa stau cu emotii ca si in excursie o sa te manifesti la fel. Plus ca avem si noi o limita de rabdare si intelegere. Facem tot ce este omeneste posibil, ne-am daruit 100% acestui proiect, muncim amandoi de dimineata pana seara, iar singura rasplata pe care o asteptam este bucuria de pe fetele celor de aici si singurul lucru - intelegerea si rabdarea voastra. Nu poti functiona ca un ceas, nici dupa tiparul pe care si-l inchipuie fiecare. Exista o ordine in care rezolvam si anuntam lucrurile, iar faptul ca totul decurge corect sunt cele peste 300 de evenimente si excursii pe care le-am organizat pana acum.

Gabriel:
Mai avem un pic pana vom descoperi o Vrancea deosebita, cu multe obiective turistice, cu pesiaje de iunie, iar programul cred ca este pe placul tuturor, vom combina miscarea cu socializarea, distractia cu prietenia. Pana plecam vom posta si alte info utile,despre trasee, obiective,echipament,etc !

Bon Voyage:
23.05.2017 NU MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE

luminitamitica:
Buna tuturor!
Din pacate nu mai pot ajunge in aceasta excursie. Este cineva doritor ?
Am platit-o integral.

Multumesc.
O seara frumoasa !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă