Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Frumuseti unice ale Buzaului turistic 27 - 28 mai 2017

<< < (6/7) > >>

maria2015:
Multumesc Gabi pentru poze.    Sunt minunate :applause: :applause:, asa cum a fost  toata excursia. Desi am plecat de acasa pe o ploaie torentiala, in timpul excursiei vremea a fost excelenta!  A fost o actiune frumoasa, asa cum sunt toate actiunile Singles Camp,  am revazut locuri minunate, m-am simtit foarte bine,  grupul a fost minunat,  am cunoscut persoane noi,  mi-am facut noi prietene pe care sper sa le revad si la alte actiuni. 
La pensiune, am petrecut o seara magica in jurul  focului de tabara, cu vin fiert, acorduri de chitara si multa veselie. *|* *|* 

codrina:
O excursie reusita..Cu putina ploaie...cu obiective frumoase...chiar deeosebite..cu distractia aferent? din jurul focului de tab?r? ?i. ...bineinteles din microbuz
Aaaa...si sa nu uitam....nu a lipsit momentul de shopping...renumitii carnaciori de Plescoi

Gabi, iti mul?umim pentru intelegere si organizare...sa ne revedem cu bine....

noiembrie:
Gabriel este un ghid minunat,implicat,curajos,perseverent,atent si grijuliu...

Si daca ploaie nu era , cum ar fi surprins el doua curcubee in aceeasi poza !
Tinutul Buzaului va ramane greu accesibil,salbatic, cu energii necunoscute,cu o istorie nescrisa,
cu oameni tacuti si inalti...

Gabi, dai o inghetata la Varna  !

AdinaS:
A fost o excursie reu?it?, locuri frumoase, timpul bun, de?i am plecat din Bucure?ti pe o ploaie toren?ial?, o companie foarte pl?cut?! Mul?umim, Gabi, pentru poze ?i pentru organizare!

betty:
Buna dimineata!
Vreau sa va multumesc TUTUROR  ca ati fost alaturi de mine cu ocazia aniversarii si ca ati creat o atmosfera extraordinara. Ar fi putut fi un moment "dificil" pentru mine, dar alaturi de voi nu l-am simtit si m-am tot felicitat pentru decizia de a-mi petrece aceasta zi in SC pentru ca mi-a intrecut orice asteptare. Momentul tortului a fost neasteptat pentru mine si m-a emotionat complet, desi sunt destul de greu de impresionat si controlez bine astfel de momente. O multumire speciala colegei mele de camera, Aurelia, pentru ca a insistat sa-mi faca poze cu minunatul curcubeu si Cristinei pentru "regia" momentului despartirii de voi, care altfel ar fi putut fi putin trist. Pentru mine a fost o iesire cu SC superba si va ramane cea mai inedita zi de nastere pe care am sarbatorit-o. Voi trimite filmuletele pe care le-am facut la focul de tabara, la Gabi, cu rugamintea de le trimite el (impreuna cu fotografiile), iar la cele cateva fete cu care am schimbat email-uri si telefoane le voi trimite eu direct. Va doresc o saptamana insorita si va imbratisez cu drag! Betty

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă