Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Frumuseti unice ale Buzaului turistic 27 - 28 mai 2017
Bon Voyage:
INFORMATII TRANSPORT
Auto: Microbuz inscriptionat cu numele firmei de transport New Champions Line .
Sofer: Bogdan. - Telefon : 0751.75.33.30
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora .
Ruta este: Bucuresti-Buzau- Gura Siriului
Plecare din Bucuresti: 27 mai 2017 , ora 07:00 Statia Piata Unirii in fata hotelului Horoscop.
Gabriel:
Buna ziua ! Referitor la echipament,cu siguranta pentru traseu se va putea merge si in maneca scurta ( daca e racoare si ceva cu maneca lunga)....pentru pantaloni este ideal un pantalon lung, care ne fereste de pietricele,praf...etc. Pelerina de ploaie ( sau ceva de ploaie) trebuie sa avem obligatoriu pentru a fi in siguranta. Avand in vedere ca seara si dimineata este mai racoare in zona unde vom fi, trebuie o bluza cu maneca lunga,pulover,etc.Incaltamintea pe drum/in masina poate fi orice, pentru micile traseee recomand o gheata/adidas trail (cu tapa aderenta). Vom urmari prognozele si voi posta si alte info legate de traseu,vreme,atmosfera.....etc ! Sa ne vedem cu bine !
cz_irina:
Buna ziua! eu nu mai pot sa particip in weekend la excursia de la Buzau. Poate doreste cineva sa ma inlocuiasca. ::) ::) ::) ::)
danieladimitrescu:
Multumim mult, sa ne vedem sanatosi!!!
Gabriel:
Vad ca nu avem nici un comentariu....pana acum.....ori nu v-a placut.....ori oboseala isi spune cuvantul. Incep eu, cred ca v-ati simtit bine si ma bucur ca va cunosc, am incercat sa oferim cadrul socializarii cu ajutorul naturii si al diverselor obiective turistice.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă