Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune in Parcul National Macin si alte frumuseti 6 – 7 mai 2017

<< < (8/10) > >>

wonderland:
of, Mimi, ori eu n-am explicat prea bine, ori tu n-ai avut destula rabdare sa verifici setarile pe postimage. :( :(
Cred ca ai setat redimensionare ca thumbnail.
Daca ceri redimensionare, cel mai bine e la 640x480 (message board).
Fotografiile se pot incarca toate o data, iar link-urile se pot pune in corpul aceluias mesaj, asa cum le pun Gigi sau Krondia.
Mie personal imi place mai mult metoda asta, n-ar fi rau daca cineva ar face un tutorial.

Una peste alta, dincolo de aceste aspecte tehnice, multumim de povestea ilustrata. Asa, si noi care am fost acasa, simtim putin din incantarea voastra si din frumusetea locurilor prin care ati trecut  :kissing:

oli:
Gabi, poti sa imi mai trimiti si mie linkul cu pozele: olivia_burcos@yahoo.com. multumesc

Mimi:
 Greu cu tehnica asta .Atata munca si deja s-a dus pe apa sambetei ...

krondia:
Pentru putin, Mimi. Multumim pentru fotografii si prezentarea detaliata dar si pentru efort si dorinta de a impartasi cu noi momentele excursiei, conteaza mult in alegerea unei actiuni.
Eu am folosit doar tinypic pentru poze, asa m-am obisnuit  dar cu viitoarea ocazie voi incerca si postimage, poate e mai rapida procedura.

wonderland:
Asa e krondia, e mai rapid pentru ca poti incarca mai multe poze o data. Apoi le iei rand, pe rand link-urile. Un pic de bataie de cap e cu setarile. ca au variatiuni de n luate cate nspe....  Cu rabdare se rezolva.
Cred ca si eu am incurcat-o un pic pe Mimi.

Mimi. Sper ca ai aceeasi adresa de email ca pe vremea irisilor salbatici, adica atunci cand ne-am intalnit la Cozia. Trimit un email, sa vedem cum o dregem, ca sa nu fie munca ta in zadar :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă