Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune in Parcul National Macin si alte frumuseti 6 – 7 mai 2017

<< < (6/10) > >>

Mimi:
 Multumim , Gigi , de gandul bun si de urari.

GabrielaM:
Salutare tuturor!

Iata ca vin si cu un feed-back (pozele nu le-am descarcat inca si ii las pe altii sa le posteze... cu siguranta au poze mai reusite decat ale mele):
- vremea: super (cand am plecat din Bucuresti ploua cu galeata - aveam emotii mari, pana la Slobozia s-a oprit iar apoi a fost soare... Minunat!) nici nu a fost nevoie sa scoatem pelerina din dotare;
- Muzeul Agriculturii: mi-a placut mult, am vazut de la unelte mai vechi si mai noi la utilaje: tractoare, tavalugi, etc, in plus mi-a trezit noslatgii regasind acolo lucruri pe care le stiam din copilarie de la bunicii mei de la tara;
- Braila City Tour - super tare, desi il mai facusem o data, tot cu Gabi cand am fost la petrecerea de la Galati tot mi s-a parut interesant sa ascult povestile caslor respective si ale obiectivelor pe care le-am vizitat;
- mancarea de la Braila - suuuuper (aveam emotii - pentru cei care stiu de ce) - s-a vazut ca "cineva" a avut o discutie cu ei: de cand am intrat ne-au intampinat cu zambetul pe buze cu "Buna ziua si Bine ati venit!" - mancarea extrem de buna si livrata foarte repede, desertul Steaky Tofee de senzatie, la fel si cafeaua la nisip care a fost servita intr-un mod aparte;
- cazarea de la Macin - modesta si nu prea parea calcata de turisti foarte des (dar este singura varianta din zona) in schimb s-a vazut ca oamenii si-au dat concursul sa ne simtim bine: camerele erau foarte curate (lenjerie alba calcata... imaculata) mancarea foarte buna si o singura persoana a facut fata cu brio la grupul nostru;
- peisaje foarte frumoase - atat in mica drumetie de sambata seara cat si in cea de duminica... la fel si la lac;
- a fost o excursie plina... cu program dinamic - lucru care mi-a placut teribil; am simtit ca am valorificat la maxim timpul
- despre Gabi - numai cuvinte de lauda - a avut grija ca toata lumea sa se simta bine, sa fim cu totii in siguranta... ne-a impartasit din cunostintele lui intr-un mod foarte placut; ne-a incantat cu muzica la chitara... ITI MULTUMIM MULT PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU NOI!

Mi-am reincarcat bateriile si astept nu nerabdare urmatoarea experienta alaturi de voi!

PS: despre grup - ca de obicei, oameni frumosi alaturi de care iti e mai mare dragul sa iti petreci timpul. Ma bucur ca v-am cunoscut!

Mimi:
 Si a fost Parcul Macin .
Am plecat din Bucuresti pe ploaie...
La un moment dat , a stat.Pana la Braila a aparut si soarele ,mai ales ca intre timp am vizitat si Muzeul National al Agriculturii din Sobozia.Foarte inspirata alegerea vizitarii acestui muzeu ,care mi s-a parut o intoarcere in timp - un fel de teleportare imaginara in casele si obiceiurile stramosilor nostri .
Turul ghidat al Brailei foarte frumos prezentat de Gabi. Cate case , atatea povesti care cu greci ,care cu italieni care cu te mai miri ce neamuri au adastat pe acolo.
Masa de la Bistro Carol, de exceptie .Daca ajungeti in Braila , va recoman din toata inima.
Dunarea ne astepta cu bacul tras la mal pentru a ne purta pe valurile ei pe cealalta parte , la Smardan.
Despre cazarea din Macin s-a spus deja.Plimbarea de Sambata seara a fost un fe lde plimbare in parc,numa' buna dupa o zi intreaga pe drum.
Duminica a fost cireasa de pe tort ,sau bujorii din varful muntelui , care mi-au amintit cu nostalgie de gradina de irisi din Cozia.
In concluzie ,iesire frumoasa ,intr-o zona mai putin umblata a frumoasei noastre tari.
As vrea sa pun si ceva poze ,dar mi se spune ca fisierele sunt prea mari.Ma ajuta cineva spunandu-mi ce sa fac sa le micsorez?

krondia:
Pentru a posta fotografii, se foloseste in general metoda II descrisa aici

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html

Mimi:
  Multumesc , Krondia . Un pic cam greu , dar voi incerca . Asta maine ,fiindca acum e tarziu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă