Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017
admin:
Am ajuns la finalul povestii mele despre excursia din Madrid...Am profitat ca ama avut un pic de timp si cum imi place sa scriu, sa impartasesc si cu altii bucuria...am tinut sa va arat cat mai multe despre ce am vazut acolo...
Trag cortina, cu cateva imagini de seara...
Statuia lui Carol al III-lea, celui care Madridul ii datoreaza multe...
Ursuoaica in madronio (se spune ca e un fel de capsun, dar va asigur ca nu este nici o asemanare...Copacelul face niste fructe mici, rotunde, care se coc iarna, devenind rosii-portocalii (acum erau galbene). Povestea spune ca acestea fermentau in padurile din jurul Madridului iar ursii se ameteau consumandu-le, fiind mai usor de vanat...Oricum retineti ca acesta este simbolul Madridului...
Gran Via, bulevardul central. Acolo sunt concentrate restaurante, magazine, teatre, cinematografe...Foarte modern, desi are 100 de ani...Este locul in care am stat doi ani la rand, anul viitor va fi de asemenea locatia grupului de Madrid.
Sunt ultimele imagini pe care le postez. In arhiva mea exista in jur de 1500 de fotografii. Cine le doreste, i le pot trimite pe aceiasi cale pe care o fac de obicei, prin wetransfer. Scrieti-mi aici pe forum si pana plec la Sighisoara am sa vi le transmit!
Cu bucurie ca am fost impreuna cu voi, un grup fain, linistit, relaxant, m-am simtit ca in vacanta...! Pe curand!
viorica samoila:
Superbe imagini surprinse atat de bine de tine Gigi, si superba Documentare a locurilor vizitate. La anul sigur vin si eu :D :D :D
enache:
Frumoase locuri a-ti vizitat.Mi-au placut foarte mult informatiile pe care le dai Gigi.Interesante.Se vede ca esti un ghid foarte bine pregatit.Poate la anul ma inscriu si eu la una din excursiile din strainatate.Toate cele bune
ludmila:
Buna seara prieteni. Subscriu si eu la cele spuse de Gigi, a fost o excursie frumoasa, cu locuri si castele ca din povesti si nu in ultimul rand impreuna cu un grup vesel ,cu oamenii minunati, pe care ma bucur ca i-am cunoscut! Desi am mai fost cu Singles Camp in Andaluzia pot spune ca si acesta parte a Spaniei m-a impresionat in mod deosebit. Multumesc Gigi pentru acesta vacanta :worship: multumesc Samiza :flori: Am o rugaminte pentru Gigi cat si pe totii acei care au facut fotografii sa imi trimita si mie pe adresa de mail : lumy_@yahoo.co.uk . Va multumesc anticipat si sa auzim de bine pana cand ne vom revedea! :thumbup:
admin:
Luminita ti-am transmis acum fotografiile.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă