Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Madrid si Toledo - visit&shopping 20 - 25 octombrie 2017

<< < (4/10) > >>

rodi_:
Si eu astept cu nerabdare excursia...sigur va fi bine ! Sunt din Constanta ,iar pregatirile sunt in curs de ...Nu   sunt f elaborate ... :)

adinab:
Daaaa, si eu abia astept sa se faca vineri  :D . Este prima data cand merg intr-o excusie cu Gigi si SC insa am auzit numai de bine. Asa ca sunt nerabdatoare sa va cunosc. Eu sunt din Bucuresti.

Monica Banita:
Buna seara, abia astept excursia. Am fost asta vara in Bavaria cu un grup minunat, am ramas prietene. Sunt sigura ca si de data asta va fi bine. Oricum sunt mai relaxata .

admin:
M-am intors din Maroc...via Malaga...Intamplare sau nu, ma intorc in Spania, intamplare sau nu, ajung la Toledo la o saptamana dupa ce am vizitat celalalt oras faimos pentru arta damaschinariei: Meknes.

Am "cercetat" un pic vremea si arata bine, la orele pranzului sunt in jur de 22 de grade, iar minimul de noapte la cca 11 grade. Un timp perfect pentru plimbare si vizitare.  :dance:

Maine am sa intru mai mult in detalii, acum vreau doar sa va fac recomandarea pe care o transmit tuturor celor care calatoresc cu mine: alegeti-va cu grija incaltamintea in mod special si imbracamintea pe care sa o luati cu voi. Nu trebuie sa mutati sifonierul in valiza pentru a avea ce cara si acolo sa va treziti ca 90% sunt inutilitati si culmea! - chiar ce trebuia sa aveti - ati omis.  :-[

Incaltamintea trebuie sa fie cat mai comoda, cu talpa joasa, flexibila, ideal vibram si cu branturi gel activ (Scholl are asa ceva). Va ajuta enorm de mult la mers, diminueaza din efort, preluand din socul mersului pe asfalt. Dar sa nu fie incaltaminte noua! - Asta e cea mai mare greseala ce o poate face cineva! - sa mearga in excursie cu pantofi noi! Purtati incaltamintea noua prin casa macar doua trei zile pana isi da drumul si se aseaza pe picior. Deci pt doamne: nu tocuri, nu platforme, nu ceva care sa va solicite piciorul...

Pantalon comod, in care sa stati si sa mergeti cat mai bine, bluze sport...

Un mic rucsac va elibereaza mainile, acolo puteti sa tineti o bluza impermeabila de ploaie, mici cumparaturi, apa, un fruct...

Sa nu luati cash mult la voi, chiar daca aveti planuri mari de cumparaturi...Sunt o multime de bancomate, puteti plati cu cardul...Banii lichizi inaseamna o grija in plus...Daca totusi aveti cu voi, asezati in timpul calatoriei sume in mai multe buzunare (locuri - dar nu expuse - gen rucsac sau poseta...).

Spania are moneda euro, mentionez pt ca asa este corect informal, desi sunt convins ca stiti deja cu totii...

Revin maine cu intalnirea pe aeroport si alte detalii...Mai sunt cateva zile si ne (re)vedem!  *|* :dance: :thumbup:

danast:
Buna seara,
Sunt din Bacau, nou intrata in grup si in prima excursie cu SC.
Am convingerea ca va fi un concediu reusit si voi repeta experienta aceasta macar odata pe an.
Spor in toate !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă