Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cooking Camp Moldova 24 - 26 martie 2017
CAMY15:
M-am inscris si eu pentru aceasta excursie, dar are idee cineva cu ce ajung din Iasi??
admin:
Cu Lidia, insotitorul de grup. :) Este din Iasi.
CAMY15:
MULTUMESC!!Se vede ca sunt noua pe aici!!
admin:
Foarte important este ca ai inteles rostul forumului si informarea si comunicarea prin intermediul lui. Urmarirea forumului, interactiunea cu noi organizatorii, cu ceilalti participanti, faciliteaza intelegerea particularitatilor unei excursii, a modului in care poti sa ajungi pana la destinatie, etc etc.
admin:
A ramas un singur loc disponibil, la femei.
Lista practic este aproape inchisa, sper insa sa nu apara renuntari...Pentru ca sunteti in formatie aproape completa ar fi bine sa initiati dialog aici pe topic pentru a va organiza pe grupaje auto. Scrieti de unde plecati, pe unde mergeti si daca va puneti la dispozitie masina, urmand sa impartiti costurile de carburant. Sau scrieti doar ca vreti sa mergeti cu cineva care pleaca din...sau trece prin...
Probabil ca sunteti mai multi noi la aceasta actiune, este bine sa stiti ca doar aici se pot face aceste grupaje. Nu sunati in agentie, sau pe mine (eu am sa fiu atunci in Maroc), pentru ca nimeni nu va poate ajuta...decat forumul. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă