Autor Subiect: Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017  (Citit de 91011 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
Re: Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
« Răspuns #360 : Luni, 03 Aprilie 2017, 13:08 »
Buna prieteni,

Au fost 2 zile absolut minunate, atat la Galati , cat si la Braila.
M-au incantat ambele orase, Dunarea in mod special, specialitatile din peste,dulciurile, plimbarile, vremea, petrecerea.Am avut gazde primitoare in ambele locuri, care s-au intrecut in a ne oferi ce au mai bun si au reusit.
Prea scurt insa, imi doresc mult sa revenim in zona, poate pentru un weekend intreg...
O saptamana usoara !

Offline buburuza17

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #361 : Luni, 03 Aprilie 2017, 13:48 »
A fost o petrecere foarte faina, m-am simtit in ritm! Multumesc, Gigi si Samiza, pentru ideea si organizarea deosebite, alaturi de Cristina si Dan. Multumesc tuturor pentru ca ati participat si ati intretinut sufletul petrecerii! Multumesc gazdelor din Braila pentru primirea calda si amintirile de neuitat! Cu drag :)

Offline Misona

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 291
« Răspuns #362 : Luni, 03 Aprilie 2017, 14:29 »
O super petrecere la Galati, se pare ca fiecare petrecere o intrece pe cea dinainte, ne ies din ce in ce mai bine si suntem mai multi participanti! :) (pentru cei care nu au fost la petrecere, dar citesc forum-ul, la petrecere au fost 85 de participanti)

Multumiri organizatorilor locali pentru toate eforturile de a gasi locatii/menu-uri/hotel pentru atat de multa lume, multumim si lui Gabi care ne-a redat în cuvinte atât de frumoase, stralucirea si istoria Brailei

Foarta apreciata a fost si surpriza cu care ne-au asteptat fetele din Braila, denota multa sensibilitate si eleganta

Nu in ultimul rand, multumiri Samizei si lui Gigi care ne creeaza posibilitatea sa ne petrecem timpul atat de frumos si tuturor participantilor cu care am incins ringul de dans

Cum am spus si la petrecere, a fost cea mai frumoasa petrecere din viata mea, cea la care m-am simtit cel mai bine ... pana acum ... ca merg si la Sighisoara  *|* :dance: :thumbup:
Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)

Offline oa.na.0301

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Totul sau nimic!
« Răspuns #363 : Luni, 03 Aprilie 2017, 15:45 »
BRAILA va multumeste pentru aprecieri!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :love: :love: :love:

Offline CrissCriss

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #364 : Luni, 03 Aprilie 2017, 21:34 »
Totul a fost minunat iar gestul fetelor de la Braila a fost deosebit. Multumiri tuturor celor care au facut ca acest weekend sa fie atat de frumos. :love: :applause:

Offline GabrielaIV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #365 : Luni, 03 Aprilie 2017, 21:57 »
Ca dupa fiecare" petrecere" ,am ramas cu amintiri minunate.Reintalnirea emotionanta ,mancarea bun? ,au fost acompaniate de muzica si mai buna.Braila m-a surprins placut.
Pentru cei doi oameni care ne fac via?a mai frumoasa (Samiza si Gigi),am un mesaj"Mi-a fost dor de voi si sunt fericita ca v-am cunoscut"

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #366 : Marți, 04 Aprilie 2017, 09:32 »
Am avut o minivacanta minunata...Drumul pana pe malul Dunarii a fost fantastic, zile superbe de primavara, pomi infloriti...M-am oprit, m-am bucurat de mirosurile imprastiate de flori, de panorame...Nici nu stiu cum au trecut orele de condus...

La Galati si Braila am avut parte de niste gazde minunate. O mie de multumiri lui Cristina si Dan, care ne-au luat de la hotel, ne-au condus prin Galati, cu care am savurat un coctail in Turnul de televiziune si apoi o masa de-li-cioasa de peste la Pescarul...O mie de multumiri si Mihaelei si lui Teo, doua fete  cu inima mare, voluntare, ospitaliere, minunate. Exceptional turul facut de Gabi Lala, colaboratorul nostru, cel pe care o sa-l intalniti in cateva excursii Singles Camp...Emotionanta reintalnirea cu Iulian, prietenul meu vechi din SC...Cu el am petrecut multe momente minunate in Budapesta, Viena, Muntii Fagarasi, Tara Luanei, Bucovina si in alte multe multe alte locuri...Si uite ca am ajuns sa petrecem o noapte si apoi o seara impreuna si la Braila, la el acasa...Ii multumesc mult pentru atentie, caldura, pentru modul firesc in care te face sa te simti bine...

Petrecerea intradevar, super-reusita. Nu-mi atribuiti merite, pentru ca nu am decat pe acela de a va oferi ocazia sa fiti impreuna. Cristina a fost cea care a gasit localul, o alegere grozava. Sala mare foarte potrivita pentru un asemenea eveniment, mancare buna, iar muzica excelenta...Este prima oara cand nu am fost rugat sa trec eu la pupitru...Mi-am reamintit cu placere de perioada in care un DJ nu mixa, nu doar alegea si lega melodiile, ci le si prezenta. Pentru asta iti trebuie cultura muzicala si din pacate putin din cei care se pretind azi DJ nu o au...

Mi-a placut teribil de mult faleza din Galati, arhitectura cladirilor, o impletire plina de armonie intre cateva stiluri de inceput de veac XX...Totul cu o influenta puternic greceasca, am admirat si in Galati si in special in Braila coloanele ionice, ca elemente decorative...Superb! M-am uitat plin de pofta la Muntii Macin, apoi la Insula Mica a Brailei, as fi vrut sa sar, sa ma catapultez pana acolo...

M-am dus pe malul Dunarii cu gandul de a manca peste...Si nu am fost dezamagit deloc. Am mancat de doua ori la Pescarul in Galati, seara cu Dan si Cristina, apoi impreuna cu voi. Apoi tot de doua ori la Carol in Braila...O nota speciala pentru modul in care este renovat acest local. Este unul dintre cele mai bine aranjate si decorate restaurante pe care le cunosc in Romania. Ce se gateste acolo este delicios, mai au insa de lucru la partea de organizare in situatii de grup, acolo se vede ca sunt un pic deficitari...

Sunt acasa acum, dupa 4 zile de calatorie, petrecere, vizitare, plimbare, voie buna. Sunt atat de relaxat, de deconectat de la probleme incat mi-e teama ca nu ma pot urni...Dar stiu ca trebuie, sunt o multime de lucruri ce asteapta rezolvare, raspuns, asa ca imediat dupa ce inchei aici pe forum am sa ma mobilizez...

Am lasat pentru final cuvintele de apreciere la adresa voastra se vede ca sunteti un grup de oameni deosebiti, placuti si care stiti sa va distrati in limitele decentei si bunului simt. M-am bucurat foarte mult sa vad pe o parte din cei din Braila si Galati participand la eveniment, sper ca a fost o ocazie sa va cunoasteti si sa mentineti relatiile formate...

Reusita acestei petreceri (dupa cea din tomana din Bucuresti), m-a facut sa ma gandesc si sa iau decizia organizarii a inca 5 evenimente de acest gen, in 2017: Sighisoara si Bucuresti sunt deja fixate, mai doresc sa ne intalnim la Constanta, Cluj si Iasi. Urmeaza sa transmit un newsletter prin care am sa consult pe cei din zona, sa vedem ce localuri sunt potrivite...

Am sa postez si cateva fotografii, fara voi evident...imagini luate in plimbarile mele prin cele doua minunate orase. Nu acum insa ci ceva mai tarziu....Acum ma apuc de treaba!

Offline mihaela comisel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #367 : Marți, 04 Aprilie 2017, 10:03 »
Multumesc tuturor care au contribuit la aceasta iesire minunata!
Mult efort, multa determinare si mai ales buna credinta si asta se
vede, pentru ca sunt oameni de calitate.

Cu drag
Sunt bucuroasa ca apartin acum acestei comunitati unde am reustit sa cuonsc niste oameni minunati.

Offline Misona

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 291
« Răspuns #368 : Marți, 04 Aprilie 2017, 10:33 »
Reusita acestei petreceri (dupa cea din tomana din Bucuresti), m-a facut sa ma gandesc si sa iau decizia organizarii a inca 5 evenimente de acest gen, in 2017: Sighisoara si Bucuresti sunt deja fixate, mai doresc sa ne intalnim la Constanta, Cluj si Iasi. Urmeaza sa transmit un newsletter prin care am sa consult pe cei din zona, sa vedem ce localuri sunt potrivite...

Asteptam cuminti Gigi.. cu nerabdare, dar cuminti  :angel: :applause: :flori:

La Cluj nu am fost, dar Iasi-ul... Doamne ce oras boem!

@Rodica_I: vezi ca venim si la tine acasa  :kissing:
Viata e ca o piesa de teatru - nu conteaza cat de mult dureaza, ci cum se desfasoara. (Seneca)

Offline dutchessa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #369 : Marți, 04 Aprilie 2017, 14:56 »
 :happy: un weekend la superlativ, asa afost weekendul Braila - Galati pentru mine; am avut senzatia ca am fost plecata pentru o saptamana de acasa.

Atatia oameni minunati la un loc, locuri atat de frumoase, in care se mai simte inca aerul cosmopolit de altadata, caldura soarelui dar si umbra racoroasa a cladirilor vechi, cantecul de fluier, si nu numai, au dus toate la ceea ce am simtit fiecare dintre noi. Iar o dimineata pe faleza (mai ales dupa o noapte de dans :) ) te incarca cu energie si optimism si bucurie.

Multumesc inca o data pentru inimioara pe care am primit-o, a fost o surpriza surpriza surpriza si foarte inspirate si biletelele. :flori:

Cred ca fiecare iesire cu SC este unica in felul ei, dar Galati Braila, a fost intr-adevar cea mai si cea mai unica  :smitten: !!!! yuuuuhuuuuu, ce ma bucur ca am fost cu voi!si abia astept sa ne revedem ....la Sighisoara !!!!

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #370 : Marți, 04 Aprilie 2017, 17:57 »
Buna seara tuturor petrecaretilor.
Gigi, cand este fixata petrecerea de la Bucuresti?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #371 : Marți, 04 Aprilie 2017, 19:03 »
O sa fie in aceiasi perioada ca anul trecut.

Revenind la petrecerea noastra, la cele doua orase dunarene, promiteam de dimineata cateva fotografii...Revin cu ele. Incep cu primul oras in care am stat, Galati.

Pe faleza Dunarii...totul era inflorit. Un miros fermecator si niste imagini de vis...

M-am plimbat cu atata bucurie pe malul apei...

Turnul de televiziune din Galati. Seara Cristina si Dan ne-au adus aici, am urcat cu liftul pana la restaurantul panoramic. Minunat se vedea de sus...Ce sa mai zic de romul Havana si de Campari Orange...Altfel este cand le bei la inaltime... :)

Catedrala si Galati. Mi-ar fi placut sa o vad mai cu ragaz..Data viitoare...

Palatul administrativ, Prefectura.

Palatul Navigatiei. Exceptional exemplu de arhitectura de inceput de secol XX. Un art deco adaptat. Este prima cladire la care s-a folosit schelet monolitic din beton.

Teatrul Dramatic Galati. Construit la mijlocul sec XX. Fatada extrem de sugestiva pentru aceasta arta.

Cladirea care m-a impresionat cel mai mult, cea a Universitatii din Galati. Fosta Palat al Justitiei, construita la inceput de sec XX, cladirea m-a impresionat prin aducerea de elemente din stilul brancovenesc intr-un ansamblu monumental. Exceptional!

Mi-a parut rau ca nu am avut timpul necesar sa iau la picior Calea Domnesca, am vazut-o doar din masina. Cristina si Dan mi-au fost ghid si mi-au explicat aproape fiecare dintre constructiile prin dreptul careia treceam. Am ramas cu o impresie grozava despre acele locuri....

In Braila l-am avut ca ghid si trubadur pe Gabi Lala...Felicitarile mele, pentru modul proportional in care ai asezat turul, pentru cantitatea de date sintetizata si transmisa, pentru tonalitatea in care ai oferit explicatiile...Bravo Gabi, cred ca in momentul de fata esti cel mai important exponent de promovare a orasului tau. Mi-a placut mult sa aud Phoenix la sfarsit, fluierat si acompaniat...Super idee!

Mi-a placut si am apreciat mult participarea unor braileni la tur. A fost o dovada de maxima ospitalitate! V-am privit chipurile si am zarit bucuria si mandria aprecierii orasului vostru. Este extrem de important sa ne iubim locul in care ne-am nascut sau care ne-a adoptat, este o dovada de cultura, educatie si bun simt sa promovam imaginea acestuia. Urasc dobitocii care isi vorbesc tara, orasul, poporul de rau, le-as anula certificatul de nastere, le-as da doar un act botit pe care sa scrie "de origine necunoscuta"...

Am stiut atat de putine lucruri despre Braila...duminica mi-am dat seama de ignoranta...Stiam de port, de Ana Aslan, de Panait Istrati si Chira Chiralina, de Terente si de Tanti Elvira...Si cam atat...Nu am avut idee de faptul ca acest oras a fost unul cosmopolit, ca acolo au locuit greci, nemti, englezi, evrei, ca fiecare a lasat cate o urma a trecerii lor pe acolo...Nu am stiut ca exista cladiri cu o asemenea arhitectura in Braila...Nu am stiut de prima filiala Generali din Romania, de a treia filiala a Bancii Nationale, de cartierul Negru, de faleza minunata...Am ramas impresionat.

Potentialul turistic al Brailei este imens, are Lacul Sarat (unde am ajuns intr-o plimbare cu prietenul meu Iulian), are Rezervartia Insula Mica a Brailei, are cladiri de o valoare arhitecturala exceptionala, are braga, are prajituri grozave si un peste de-li-cios.

Dimineata inainte de a pleca, am mai dat o raita pe urmele turului lui Gabi, sa ma mai bucur odata de imaginile vechiului oras...Atunci am facut cateva poze...

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #372 : Marți, 04 Aprilie 2017, 19:27 »
Multumesc pentru raspuns.

Offline eugenbr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #373 : Marți, 04 Aprilie 2017, 19:28 »
Super poze! :applause:

Offline roxanas

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
« Răspuns #374 : Marți, 04 Aprilie 2017, 22:32 »

Superbe poze Gigi, foarte frumoase locuri, istorii, cladiri, frumoasa tara!!!Istorii de poveste, de film, pe care Gabi, ghidul, ni le-a relatat ca un adevarat profesionist si nu numai - ca un adevarat iubitor al locurilor despre care ne vorbea.
 Nu vazusem pina acum aceasta parte frumoasa a tarii, din diferite motive, dar acum, dupa modul cum mi-a fost prezentata, pot spune ca mi-a ramas ca o amintire superba.
 Si apoi, Petrecerea...superrr, oamenii frumosi si veseli, mincarea foarte foarte buna, atmosfera de relaxare totala cu adevarat de incarcat "baterii"! A fost cu adevarat o petrecere reusita! Chiar, de la petrecere ne trimiti ceva poze Gigi? Pe email?
 Numai cuvinte de lauda si pentru FETELE din Braila care si-au dat atita osteneala sa faca fata "asaltului" de infometati de dupa turul Brailei. Va multumim pentru tot!

NOTA: Nu am mai mincat asa peste bine pregatit ..de mult, cum am mincat si la petrecerea din Galati si la Braila. Super!!! Chiar visam sa "patesc" asa ceva. Ma gindeam eu ca nu pot fi dezamagita, in zona aia. :thumbup:
 Gigiiii, poze de la petrecere!!!!!!!!!!!Pleaseeee!!!!