Autor Subiect: Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017  (Citit de 90852 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Re: Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
« Răspuns #330 : Miercuri, 29 Martie 2017, 11:54 »
-Spre delectare-

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #331 : Miercuri, 29 Martie 2017, 12:00 »
Braila "Chirei", orasul- evantai cu  strazi pietruite care duc spre batranul fluviu(asa cum ii placea lui Panait Istrati sa-l numeasca ) , va asteapta !!! Va asteapta cu povesti de altadata , si va invita sa intrati in  lumea cosmopolita, a acestui  oras in care misunau de-a valma carute incarcate cu saci de grau, hamali cu umerii grei de atata munca in port si copii care bateau mingea din carpe pe macadam. Braila a fost si a ramas un oras de poveste in primul rand datorita Dunarii si Portului, care s-a dezvoltat aici si a atras negustori turci, evrei, greci, rusi, armeni, bulgari si sasi. Nici muscalul, vantul care bate aici ca-n romanul istratian "Ciulinii Baraganului", nu este strain de Braila, ba chiar se simte pe malul Dunarii ca la el acasa. In Braila e primavara , e soare , e Codin , e Terente, e Nerantula, ea va asteapta sa-i impartasiti bucuria si veselia !!!!!

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #332 : Miercuri, 29 Martie 2017, 17:02 »
Uuuu deci doamne,m-am trezit cam tarziu ... :) nu mai completez la meniu  ??
Merg pe mana voastra , multam frumos  :kissing: :smitten:
Principal... sa avem pantofiorii de dans si voia buna  :dance: *|*

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #333 : Joi, 30 Martie 2017, 10:09 »
Uuuu deci doamne,m-am trezit cam tarziu ... :) nu mai completez la meniu  ??
Merg pe mana voastra , multam frumos  :kissing: :smitten:
Principal... sa avem pantofiorii de dans si voia buna  :dance: *|*

Daca nu cumva gresesc, observ ca esti inscrisa pe -lista de Braila- , la pozitia -26-. Asadar , care ar fi nelamurirea ta????? Cat priveste meniul de la Galati , era si mai simplu , in sensul ca doar cei doritori de -meniuri de post-trebuiau sa specifice lucrul asta !

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #334 : Joi, 30 Martie 2017, 18:16 »
E... nu era nelamurire, eu doar anuntam  ca nu este o problema din partea mea ce voi manca la Braila,  principal este ca vom fi impreuna . :D , am scris asta deoarece mi s-a atras atentia ca nu mi-am ales meniu complet pentru Braila ;)  :smitten: :smitten:

Offline sebibutu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
Ceasul al 25-lea.
« Răspuns #335 : Joi, 30 Martie 2017, 19:28 »
Va scriu in al douazeci si cincilea ceas. Ma numesc Sebi, sunt din Buzau si am achitat aceasta excursie inca din 07 Februarie.
Am avut o perioada atat de incarcata incat pur si simplu am uitat (am o memorie de invidiat in rest) sa intru pe forum sa vad ce mai este nou.
Constat ca listele de meniu pentru Braila sunt trimise, listele de cazare deasemeni trimise.
Daca mai am sanse macar de 0,1% de a prinde loc la cazare sa ma anuntati si pe mine.
Mai stiu ca sambata in jurul orei 16:00 trenul cu care voi veni va ajunge in Galati.
Numarul meu este 0767.324.075 si adresa de mail este sebibutu@gmail.com. (asta in care mai pot salva ceva din aceasta excursie), multumesc anticipat. R.S.V.P.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #336 : Joi, 30 Martie 2017, 19:55 »
Ti-am transmis acum un Email. Ne vedem la hotel.

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #337 : Joi, 30 Martie 2017, 20:33 »
Buna seara tuturor! Asa e Theo. Orasul lui Panait Istrati ... l-as numi eu ...  e frumusel foc (am emotii, am fost acolo si mi-a placut). Nimeni n-ar fi putut descrie mai frumos viata din acest oras. O sa placa tuturor acele strazi care duc toate spre Dunare, nu ai cum sa te ratacesti. Nu ratati biserica greceasca, esplanada ...  Ne putem mandri, la scara mai mica, acest oras e construit in stilul Vienei ... evantai. Va doresc cea mai frumoasa petrecere la mal de Dunare ... cu peste proaspat ... ehe!!!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #338 : Vineri, 31 Martie 2017, 08:54 »
Gata, intr-o ora plecam spre Galati! Am prefarat sa ajung cu o zi mai devreme, sunt nerabdator sa inspir aerul Dunarii...Si vreau sa fiu odihnit, ca sambata avem multa treaba!  :dance: *|* :dance: *|*

Abia astept sa ne reintalnim, sa petrecem, sunt extreme de curios sa descopar cele doua orase impreuna cu voi cei de acolo! Celor care vin din alte zone, drum bun!

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #339 : Vineri, 31 Martie 2017, 09:31 »
Cat te invidiez...
Relaxare placuta azi .

Pe maine.

Offline Serena

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #340 : Vineri, 31 Martie 2017, 10:07 »
Gigi, nu stiu cand si cum se va face repartizarea in camere, dar spun de acum: am dori Nita F. cu Simion D. Multumim! :) Si poate ne spui diseara cum este vremea prin Galati.

Offline theo365

• Sr. Member
« Răspuns #341 : Vineri, 31 Martie 2017, 11:35 »
 *|*Vremea !??? Hmmmmm....cum poate fi vremea ???? E superb, mai incape dubiu??? Acum sunt 20 grd. C , e soare si asa va fi si maine si poimaine .(diminetile sunt ceva mai racoroase , dar nu-i bai ....)!!!!! *|* :thumbup: :dance: *|* *|*

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Ceasul al 25-lea.
« Răspuns #342 : Vineri, 31 Martie 2017, 14:06 »
(am o memorie de invidiat in rest)
Te credem pe cuvant. :applause:
Adevarul e ca pot sa inteleg. Mie mi se intampla cam asa: nu uit de un eveniment, oricare ar fi el, dar uit sa ma  uit in calendar sa ma conectez la timpul care trece.

Pe viitor activeaza butonul notify de la topicurile unde esti inscris, interesat si primesti notificari pe email de cate ori posteaza cineva un mesaj. O0

Notify sau
Click pe Atasamente si alte optiuni, bifat Anunta-ma cand apar raspunsuri.

Succes si petrecere faina! Daca ai ajuns la timp.  :giggle:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline LiliT

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #343 : Vineri, 31 Martie 2017, 21:23 »
Buna Gigi,
Eu am fost plecata saptamana asta si nu am mai urmarit discutiile pe forum. Multumesc pentru intrebare dar eu am cazare asigurata si vin cu masina din Bucuresti la Galati asa cum am precizat la inceputul topicului. Ne vedem la petrecere!
Pe curand!
Lili T

Offline DOINA2014

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #344 : Vineri, 31 Martie 2017, 23:12 »
Buna seara
intrucat nu am gasit cazare, eu nu mai pot sa vin , imi pare nespus de rau , dar asta este
Asa ca daca doreste altcineva sa vina in locul meu , cu mare drag.