Autor Subiect: Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017  (Citit de 90824 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Del

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
Re: Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
« Răspuns #165 : Miercuri, 01 Martie 2017, 16:14 »
1.Cristina L.
2.Dana C.
3. C-tin D.
4.Oana P.
5.Dana S.
6.Camelia S.
7. Simona C
8. Otilia Bosilca
9. Luminita Costea
10. Liliana Tudorache
11. Ariadna B
12. Gabriela M
13.Anca S.
14. Lidia P.
15. Delia N.

Mai sa fie, un moment nu esti atent si te trezesti in afara listei :o. Eu stateam foaarte linistita ca m-am trecut pe lista de transport, si cand colo s-a luat de la 0.  :laugh:

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #166 : Miercuri, 01 Martie 2017, 17:33 »
Maii ce de liste,  :)  :applause:
Revin si intreb din Constanta in afara ce cei care ne stim   :) mai participa cineva ?
Mai avem cateva locuri libere ca sa umplem un autocar   :giggle:

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #167 : Miercuri, 01 Martie 2017, 20:20 »
1.Cristina L.
2.Dana C.
3. C-tin D.
4.Oana P.
5.Dana S.
6.Camelia S.
7. Simona C
8. Otilia Bosilca
9. Luminita Costea
10. Liliana Tudorache
11. Ariadna B
12. Gabriela M
13.Anca S.
14. Lidia P.
15. Delia N.
16.Cristina G.

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #168 : Miercuri, 01 Martie 2017, 22:44 »
Mai fete si baieti , hop si eu cu o parere , cand va inscrieti pentru transport cu plecare din Bucuresti , luati si capul de lista ca ne pierdem in liste  ...daca nu deranjez prea mult incerc sa va ajut . :angel:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #169 : Miercuri, 01 Martie 2017, 22:48 »
Lista Transport Bucuresti - Galati - Braila - Bucuresti
1. Cristina L.
2. Dana C.
3. C-tin D.
4. Oana P.
5. Dana S.
6. Camelia S.
7. Simona C
8. Otilia Bosilca
9. Luminita Costea
10. Liliana Tudorache
11. Ariadna B
12. Gabriela M
13. Anca S.
14. Lidia P.
15. Delia N.
16. Cristina G.
17.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #170 : Joi, 02 Martie 2017, 07:34 »
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #171 : Joi, 02 Martie 2017, 11:15 »
V-ar surprinde dar chiar s-au adunat! La fel ca la carnavaluri, revelioane...Asa ca fetelor care v-ati inscris pregatiti-va pantofiorii de dans si deschideti lista de dansuri...Pana nu v-o ia Dan inainte!  ;D ;D ;D

Apropo de chestia asta cu procentul de baieti, urmaresc si ma fac sa zambesc anumite postari...Chiar pe topicul asta am citit una...Cineva foarte entuziasmata la inscriere de a participa, wow ce fain, wow ce interesant, sa cunosti oameni noi etc...Sta in expectativa de vreo cateva luni (cand am un pic de timp ma mai uit si la aspecte de genul acesta... ::)) sa vina, sa nu vina...Pana la urma si-a facut curaj, dar nu sa participe ci sa ...scrie...putin suparata si usor ironica de ce a vazut pe lista... :-\

Analiza pe text: un barbat inteligent care intra prima oara aici si citeste o astfel de suparare (ca a doamnei cu pricina), cam ce poate sa spuna, cam ce parere isi poate face? Decat ca, pe persoana respectiva si apoi din pacate reflexie pe intreaga parte feminina a grupului, nu le intereseaza partea de socializare, sa cunoasca persoane noi, sa se distreze, sa viziteze, adica ce anuntam noi pe site, ci tintit DOAR sa cunoasca barbati. Pentru ca doar asta continea remarca, nu ceva referitor la program, la ce se va intampla, ci strict doar la ceva ce o nemultumea.. :tickedoff: Din fericire este si acesta un mod de autofiltrare pentru o categorie de nou intrate...

Este foarte importanta prezenta masculina intr-un anumit procent, in excursii, la petreceri, creaza atmosfera, este stimulativa as putea spune, dar atentie! - ea nu se poate determina decat natural, prin normalitate si printr-o corecta prezentare a profilului grupului. Va spun la modul cinstit, eu ca barbat daca as citi astfel de remarci n-as fi convins ca locul meu este intr-un astfel de grup...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #172 : Joi, 02 Martie 2017, 11:28 »
ouups, se pare ca glumita mea a fost cam nepotrivita.  :( Scuze admin!. Era doar cu referire la faptul ca pe lista de transport  nu era niciunul. Nu mi-am imaginat ca n-ar fi in grup.
Dar stii, admin, pentru noi, fetele e cam greu sa ne tot gandim ca ceea ce spunem ar putea rani...sensibilitatea baietilor si, astfel ii tinem la distanta.
Of, of, of!

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #173 : Joi, 02 Martie 2017, 11:33 »
Nu, nu ma refeream la tine wonderland, citeste topicul si iti dai seama imediat... :) Vei gasi acea remarca...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #174 : Joi, 02 Martie 2017, 11:51 »
M-am prins ca nu eu eram vizata, dar m-am simtit ca fiind...factorul declansator ;D

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #175 : Joi, 02 Martie 2017, 17:08 »
Va miscati prea repede cu comentariile .... :D :D

Numarul mic al barbatilor  participanti  ar putea fi ca Populatia feminina este predominanta (51,4 % ) ;)
Sunt convinsa ca sunt multi barbati  singuri carora le plac drumetiile si veselia dar poate ca inca nu au auzit de “singlescamp “ sau  poate  sunt   mai timizi ?
Garantat cei care au cititi toate detaliile date de Gigi ( nu printre randuri ) si care  au reusit sa particile la o actiune , sigur au revenit, in primul rand pentru atmosfera care se creaza intre participanti, atmosfera de care toti spun ca este unica .
Desi marea majoritate, se intalnesc pentru prima data,  comunicarea este foarte usoara,  nu prea stim sa dansam dar dansam :dance: :dance: ,… si apoi mai baieti cum sa dansezi brasoveanca , pandelasul  , perinita , doar intre femei, noi dansam si intre noi , dar este mult mai placut cand avem si baieti .

Asadar doamne si mai ales domni, va sugerez ca indiferent de sex  si varsta , lasati acasa timiditatea, luati cu voi doar  voia buna si pantofiorii de dans si garantat veti petrece cateva zile superbe .

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #176 : Joi, 02 Martie 2017, 18:15 »
Am un pic de timp si pana sa reincep sa lucrez la "Florenta" ma lansez un pic in discutie, cu voi, cu doamnele.  :)  Privesc de aproape totul, am avut acces la cateva statistice si am facut o analiza asupra raportului. Inainte de a va spune cateva date si concluzii ale mele,  ganditi asupra urmatoarelor intrebari:

1. Ati participat vreodata la o excursie gen circuit, organizata de o agentie? Daca da, socotiti in minte: cati barbati single erau in grup si cate femei single. Care a fost raportul?

2. Multe dintre voi ati fost casatorite, multe aveti prietene apropiate care sunt casatorite, aveti deci date, pentru a face o statistica: intr-o familie cinr are initiativa vacantelor, cine se intereseaza, cine este factorul de decizie?

3. Faceti parte, cu totii de aici, din medii peste medie, persoane cu un grad de educatie ridicat. Din mediul vostru fac parte colegii de servici, persoane cu care aveti relatii profesionale, prieteni, cunostiinte. Majoritatea din ei asemanatori ca profil educativ cu voi. Cate femei single cunoasteti si cati barbati single cunoasteti,dar repet pe palierul vostru de educatie. Extrapolat la o scara larga aveti procentul national.

4. Ati participat la cursuri de dezvoltare personala, la cursuri de perfectionare, altele decat cele organizate de firma la care lucrati? Daca da, cati barbati ati intalnit in grupul respectiv si cate femei (nu ma refer doar la single, ci in general). Extrapolati si vedeti ce obtineti la o intrebare ce vizeaza interesul de a cunoaste lucruri noi despre tine si altii.

Rezultatele la aceste 4 intrebari va vor explica multe. Acum va spun datele si concluziile mele.

Pe segmentul de varsta 30 - 60 ani, educatie peste medie, single, raportul femei/barbati este 3:1. As intra prea mult in amanunt sa explic ceea ce am primit. 
Raportul de interes de a calatori, femei/barbati este 5:1. Din 5 familii care pasesc intr-o agentie, in 4 dintre cazuri decizia de a pleca intr-o vacata a luat-o sotia. Am prelucrat informatii luate din mai multe agentii turistice, intreband ce s-a intamplat in ultimele 5 zile.
Raportul de interes de a cunoaste persoane noi, de a socializa in alt mediu decat cel in care se afla, este de 6:1, in favoarea femeilor. Este rezultatul obtinut din observatia a peste 50 de grupuri care au organizat la Sibiel cursuri tematice si de dezvoltare personala.

Singles Camp este un proiect care are ca suport al socializarii turismul si organizarea de evenimente.
Pai atunci hai sa vedem care ar trebui sa fie raportul de inscriere femei/barbati intr-o excursie Singles Camp&Travel:  avem o odata raportul barbati/femei single, educatie peste medie de 3:1, care se amplifica cu o medie a raportului "decizie de a calatorii" si a celei de a (se)cunoaste, adica de 5,5:1. Rezultat: 16.5:1. Adica intr-un grup de 17 persoane participante la o excursie ar trebui sa fie 16 femei si un barbat. O sa va ganditi imediat la grupurile de agentie clasica cu care ati mai calatorit si veti zice, da, dar nu acesta era raportul acolo. Erau cam 65-70% femei. Logic, pentru ca femeia decizionala a pleca in vacanta si-a luat si sotul dupa ea, nu-l putea lasa la meci... ::) :) Daca eliminati cuplurile dintr-un grup de agentie clasica si veti face calculatia doar la cei care au venit single, cu siguranta veti regasi procentul calculat de mine, de 16:1.

La actiunile care au petreceri, la excursiile care au un grad de dinamicitate mai mare, procentul de femei/barbati se echilibreaza, pentru ca asta este, noua barbatilor ne plac mai mult party-urile si lucrurile active. Acolo ajungem undeva la 4:1. La Galati de exemplu socotisem la un moment dat si erau 20 barbati din 75 inscrisi. Deci foarte aproape de acel procent natural, de 3:1. Si daca stau sa ma gandesc la petrecerile noastre, de multe, multe ori, ne-am trezit dupa o anumita ora, majoritar, coplesitor de multi in comparatie cu femeile... :)

Ceea ce fac eu este sa nu intervin artificial, limitativ, marketing tintit sau alte forme de determinare ci sa las sa intervina doar cursul logic si firesc, natural. Facand altfel as intra in alta zona...

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #177 : Joi, 02 Martie 2017, 21:33 »
Hai ma Gigi , eu nu am vrut sa zic asa pe fata  :whistle: ca de obicei sunt  " impinsi de la  spate" sa mearga in concediu.
Da, ai dreptate au fost si actiuni cu multi  baieti , toti foarte draguti si atenti, :applause: cu dansul stau mai prost , da nu e problema de dans ci de curajul de a se expune pe ring ... daca pot sa zic asa . Sunt superbe momentele in care "calcam in picioare timiditatea "  numaram pasi si invatam anumite dansuri. Cine-si mai aminteste ce a iesit cand dansam "Musamaua"

Deci, in concluzie , daca sunteti singuri si nu are cine va impinge de la spate , veniti in SC,  e foarte sanatos ca din cand in cand sa " evadezi din culcusul cald" de acasa .

Offline roxanas

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
« Răspuns #178 : Joi, 02 Martie 2017, 22:56 »
Buna Gigi,

Nu am prea scris pe topic in ultimul timp pentru ca am fost foarte "prinsa" in activitati profesionale. Vroiam sa intreb ceva: pentru ca am cazarea asigurata la cineva as vrea sa stiu un amanunt legat de transport, pentru ca si aici as putea beneficia de transport. DAR, in cazul posibil in care nu am transport, daca se depaseste numarul de 19 inscrisi pentru transport, ce se intimpla cu solicitari suplimentare? Se ia un microbuz sau autocar? costurile sunt mai mari? Pup si abia astept sa va revad pe toti si mai ales pe ...unii. *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #179 : Joi, 02 Martie 2017, 23:18 »
Am anuntat ca eu sunt plecat din tara pana cu 3 - 4 zile inainte de eveniment si ca nu o sa va mai pot ajuta. Am rezervat un microbuz de 19 locuri, atat cat arata acum cererea. Cine este peste lista, imi pare rau, dar la fel ca la cazare va fi nevoie sa se descurce singur.