Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
Del:
1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
3. Daniela Dimitrescu - transport + cazare
4. Delia N +cazare
Buna Dana, buna Simona,
Ma adaug si eu pe lista potentiala ;). Sper sa ne dam seama repede daca putem conta pe acest mijloc de transport sau gasim alte variante. Desi imi place sa conduc, dupa o noapte de chef as prefera sa nu o fac. Dar daca e musai...cu placere. :)
Belu Elena:
Eu sunt membru Single Camp de anul trecut dar nu am reusit sa particip la nici o intilnire...Daca ramane vre-un loc,va rog sa ma anuntati!..Sunt din Buzau si mi-ar face placere sa particip si eu! :)
mar61r0@gmail.com:
1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
5. Maria S. doar cazare - (am gratuitate la tren)
CameliaS:
Buna tuturor,
Abia a?tept s? ne revedem. Am completat ?i eu lista pt Buc-Galati:
1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
6. CameliaS- transport+cazare
Zi faina!
Camelia
admin:
Imi doresc ca la acest eveniment sa participe cat mai multi galateni, cat mai multi braileni, toti care au placerea de a-i cunoaste pe cei din zona lor. Din pacate inca nu sunt confirmati atat de multi pe cat ma asteptam. Multi s-au oprit la intentie, inca nu au achitat avansul iar altii, pe care ii consideram "senatori de drept" la aceasta actiune, nu apar pe lista. Fiecare are motivul lui, are optiunea sa participe sau nu la un asemenea eveniment. Este posibil sa li se para "prea aproape de casa" si prefera doar iesirile nationale sau internationale, sau sa fie ocupati in acea perioada..Nu stiu... Dar chiar e pacat...Pentru mine ar fi o bucurie si placere sa-i revad pe ei si pe toti aceia cu care am petrecut zile frumoase in excursii...De aceea fac aproape 1.000 km...
O nota este ca trebuie tinut cont de conditia de participare pe care am anunta-o de la inceput, aceea "ca pot participa doar membrii activi Singles Camp, cu cel putin o prezenta la o actiune Singles Camp sau cu inscriere si plata de avans la o excursie 2017". Raspundeam si astazi cuiva pe Email, nu este vorba de pana la 1 aprilie, ci de rezervarea la orice excursie din 2017". Am facut aceasta derogare, care nu aparea la petrecerea de la Bucuresti, pentru a oferi o posibilitate in plus de a participa. Fac aceasta nota pentru ca am vazut ca sunt persoane care probabil neintelegand motivele pentru care am pus aceasta conditie, solicita sau altele chiar isi impun prezenta la acest eveniment. Cine ma cunoaste si ma intelege stie insa ca nu trec niciodata de regulile pe care le pun. Tin mult de tot la atmosfera din excursii si o conditie ce garanteaza asta este filtrarea participantilor. Ori regulile tocmai asta asigura...
Daca pana acum nu se anunta o participare pe masura asteptarilor a brailenilor si galatenilor, in schimb va veni multa lume din tara. Unii se anunta chiar de departe... pentru party! *|* :dance: *|* Foarte frumos din partea lor ca vin sa-i cunoasca pe cei de acolo, sa petreaca cu ei, sa se bucure de 2 zile pe malul Dunarii. Asa se pot forma legaturi, arce largi intre zone ale tarii intre oameni faini!
Asa cum am promis, ma voi ocupa sa rezerv locuri la hotel, astfel incat sa stam si sa plecam grupati catre restaurantul care va gazdui petrecerea. Inca nu pot evalua de cate camere vom avea nevoie, lista cuprinde doar 6 persoane, plus noi doi care venim din Sibiu ar fi 4 camere. Dar dupa cate estimez din tara o sa vina minim 30 de persoane, maxim 50. Unii o sa fie gazduiti de galatenii cu care s-au imprietenit in vacante, altii probabil au cunostiinte si stau la acestea. Cred si estimez la cca 10 - 15 necesarul de camere.
Rugamintea este ca toti cei care veniti din tara si aveti nevoie de cazare, sa va inscrieti pe lista deschisa de Dana, pe care o copiez mai jos:
1.Dana C+ cazare
2. Simona C+ cazare
4. Delia N +cazare
6. CameliaS- transport+cazare
Apare si mentiunea de transport, nu eu organizez partea aceasta ci este o propunere a celor din Bucuresti sa vina impreuna pana acolo.
Luati in calcul ca a doua zi, noi cei din tara si cei din Galati care vor sa prelungeasca evenimentul, mergem la Braila. Gabi ne va face un tur al orasului si vom lua toti pranzul in oras...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă