Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
crystyna2000:
Buna prieteni,
Au fost 2 zile absolut minunate, atat la Galati , cat si la Braila.
M-au incantat ambele orase, Dunarea in mod special, specialitatile din peste,dulciurile, plimbarile, vremea, petrecerea.Am avut gazde primitoare in ambele locuri, care s-au intrecut in a ne oferi ce au mai bun si au reusit.
Prea scurt insa, imi doresc mult sa revenim in zona, poate pentru un weekend intreg...
O saptamana usoara !
buburuza17:
A fost o petrecere foarte faina, m-am simtit in ritm! Multumesc, Gigi si Samiza, pentru ideea si organizarea deosebite, alaturi de Cristina si Dan. Multumesc tuturor pentru ca ati participat si ati intretinut sufletul petrecerii! Multumesc gazdelor din Braila pentru primirea calda si amintirile de neuitat! Cu drag :)
Misona:
O super petrecere la Galati, se pare ca fiecare petrecere o intrece pe cea dinainte, ne ies din ce in ce mai bine si suntem mai multi participanti! :) (pentru cei care nu au fost la petrecere, dar citesc forum-ul, la petrecere au fost 85 de participanti)
Multumiri organizatorilor locali pentru toate eforturile de a gasi locatii/menu-uri/hotel pentru atat de multa lume, multumim si lui Gabi care ne-a redat în cuvinte atât de frumoase, stralucirea si istoria Brailei
Foarta apreciata a fost si surpriza cu care ne-au asteptat fetele din Braila, denota multa sensibilitate si eleganta
Nu in ultimul rand, multumiri Samizei si lui Gigi care ne creeaza posibilitatea sa ne petrecem timpul atat de frumos si tuturor participantilor cu care am incins ringul de dans
Cum am spus si la petrecere, a fost cea mai frumoasa petrecere din viata mea, cea la care m-am simtit cel mai bine ... pana acum ... ca merg si la Sighisoara *|* :dance: :thumbup:
oa.na.0301:
BRAILA va multumeste pentru aprecieri!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :love: :love: :love:
CrissCriss:
Totul a fost minunat iar gestul fetelor de la Braila a fost deosebit. Multumiri tuturor celor care au facut ca acest weekend sa fie atat de frumos. :love: :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă