Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017

<< < (8/77) > >>

Misona:

--- Citat din: inteleapta din Miercuri, 04 Ianuarie 2017, 18:31 ---Vin si eu!!!

--- Terminare citat ---

Ce fain ca ne revedem!!! De abia astept!

Dana C:
Misona,sigur ca vom vedea cati ne strangem si organizatorii ne vor spune costul!
Cu transportul de linie nu cred ca este prea bine,nu va fi asa comod si intim...dar vom vedea.Daca pretul pentru un transport al nostru va fi putin mai mare,nu
cred ca va fi o problema.
Indiferent unde am mers cu transportul nostru,s-a calculat si cazarea/masa soferului!
Va fi o super petrecere de primavara,asta sigur! *|*

Misona:

--- Citat din: Dana C din Luni, 30 Ianuarie 2017, 11:51 ---Va fi o super petrecere de primavara,asta sigur! *|*

--- Terminare citat ---

Si eu de abia astept Dana!

Nicol 2017:
Am retinut ca trebuie sa ma inscriu/achit si alte actiuni/excursii din anul 2017.
Eu lucrez in ture si a fost nevoie sa ma consult cu ceilalti colegi.
Pana in luna mai nu am mai gasit locuri disponibile la excursiile propuse (dorite de mine).
Asa ca sper sa particip pentru inceput din luna mai 2017. O sa incerc sa achit in timp util avansul .
Toate cele bune !  :angel:

admin:
Da, participa DOAR cei care au participat la o excursie Singles Camp&Travel, sau asta a fost ca o usa deschisa, care s-au inscris si achitat. Am sa reiau lista si daca sunt inscrisi care nu au mai fost cu noi, imi pare rau... :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă