Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017

<< < (64/77) > >>

Dana T:
Buna Gigi, eu am facut schimb de loc cu Mihaela Comisel. Multumesc si scuze pentru notificarea din scurt, mi.a aparut o urgenta azi.

Mariela:
Buna ziua tuturor. Am fost f ocupata si am ramas in urma cu noutatile. Nu am primit nici e-mail cu informatiile. Eu sunt din Galati dar...unde ne intalnim? Meniul de pe 1 Aprilie nu e fix?

Astept ajutor din partea voastra.  :)

wonderland:
Mariela, va trebui sa o iei usurel, de la ultimul mesaj pe care l-ai citit, ca sa afli noutatile.
Daca a fost trimis vreun email, e bine sa-l cauti si in Spam. In primul rand de vazut daca ti-a fost confirmata participarea, dat fiind ca esti nou-nouta, din ce vad :)

Meniul de pe 1 aprilie e fix. Dar s-a mai adaugat o masa pentru cei care vin mai de departe si si-au dorit cazare si o zi in plus de distractie. :)

theo365:
Mihaela Comisel,
Inteleg ca vii cu microbuzul, (transportul organizat Bucuresti-Galati) , implicit vei ajunge si la Braila, de aceea te rog sa-mi spui pt. care meniu optezi dumininica , la pranzul  de la Restaurant Carol ! Multumesc !!!!

theo365:

--- Citat din: theo365 din Luni, 27 Martie 2017, 15:06 ---FEL I:
- CIORBA DE BURTA, SMANTANA, ARDEI, USTUROI    13 LEI
 -CIORBA DE PUI A LA GREC      10 LEI
 -SUPA CREMA DE LEGUME (POST)    10 LEI

FEL II:
 -PUI CU SOS GORGONZOLA SI CARTOFI GRATINATI     28 LEI
 -MIX GRIL DIN PIEPT DE PUI CU CEAFA DE PORC, CARTOFI CU ROZMARIN, SALATA DE CASTRAVETI MURATI     39 LEI
- SARAMURA DE SOMN CU MAMALIGA       29 LEI
 -HUMMUS CU VINETE PRAJITE SI RODII (POST)       29  LEI

DESERT:
- STEAKY TOFFEE DIN CURMALE SI INGHETATA DE VANILIE         12 LEI
- STRUDEL DE MERE (POST)      10 LEI

Va reamintesc ca miercuri -29.03.2017- orele -12- se transmite lista finala catre restaurant !!!!
Multumesc !

--- Terminare citat ---

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă