Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
Dana T:
Buna ziua, cu mare parere de rau va anunt ca nu mai pot participa, a intervenit astazi ceva nepravazut. Va rog sa ma scoateti de pe lista cu rezervari cazare si masa restaurant. Daca se gaseste cineva care doreste sa participe ma poate contacta. Distractie frumoasa!
theo365:
--- Citat din: mihaela comisel din Marți, 28 Martie 2017, 11:48 ---Buna ziua,
M-am trezit si eu pe ultima suta de metrii (motive obiective!)
Daca mai sunt locuri pentru Braila-Galati sau daca
renunta careva, mi-as dori foarte mult sa merg si eu. :D *|*.
Va las numarul meu de telefon:
0721782889
Multumesc!
--- Terminare citat ---
Poate cineva din voi doua , doreste sa o contacteze.
Va rog deasemeni , pe ambele sa-mi spuneti daca va aflati pe lista de Braila , la ce pozitie , ca sa va pot elimina din lista ! Multumesc !!!
Dana T:
Multumesc frumos, sunt pozitia 12 in lista de Braila. O sa o sun eu.
oana0801:
Multumesc. Da, sunt la pozitia 15. Pt Braila.
Daca mai este cineva care doreste sa mearga in locul meu adresa mea de email este oana_aida0801@yahoo.com
admin:
Imi pare rau pentru cei inscrisi pe lista de transport, costurile/persoana cresc odata cu fiecare renuntare. Lista de transport arata acum asa:
1. Cristina L.
2. Dana C.
3. C-tin D.
4. Dana S.
5. Camelia S.
6. Simona C
7. Otilia Bosilca8. Luminita Costea
8. Ariadna B
9. Gabriela M
10. Anca S.
11. Lidia P.
12. Delia N.
13.Daniela Dimitrescu
14.Tudora I
Acum am primit factura de transport. Este 1487 lei. La care se adauga cazarea (parca 120 era, trebuie sa verific cat e un single) si masa soferului (70 lei). Transportul o sa ajunga aproape 110 lei/persoana in conditiile a atator renuntari. Imi pare rau, chiar imi pare rau, dar vedeti ca nu exista parghii de rezolvare, de limitare a anularilor.
Acum ca urmariti mai indeaproape acest topic cred ca intelegeti ce se intampla si in agentie cu renuntarile. Se consuma inutil zeci de ore de munca in care se storneaza facturi, se refac liste, se fac alte rezervari...Multe, mult prea multe anulari sunt acum in Singles Camp si ne ia mult timp si energie sa rezolvam ceea ce tine de ele. Doar in ultimele doua saptamani am avut renuntari la Elvetia, Germania, Gueleta...Stiu entuziasmul de inscriere este mare, dar trebuie, este nevoie sa fim un pic mai atenti la perioade, la problemele care pot apare... ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă