Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
admin:
Dan, mi-a comunicat ca a mai rezervat inca 4 camere la o pensiune de vis a vis, se numeste Fronius, eu am vazut-o este foarte frumoasa. Deci putem merg pana la 46 cu rezervarile. Cu conditia ca cei peste linia de 40 sa inteleaga ca vor fi cazati in alta locatie. Este f.f.apropiata dar vreau sa fim clar intelesi... :)
Misona:
--- Citat din: admin din Miercuri, 08 Martie 2017, 12:05 ---Dan, mi-a comunicat ca a mai rezervat inca 4 camere la o pensiune de vis a vis, se numeste Fronius, eu am vazut-o este foarte frumoasa. Deci putem merg pana la 46 cu rezervarile. Cu conditia ca cei peste linia de 40 sa inteleaga ca vor fi cazati in alta locatie. Este f.f.apropiata dar vreau sa fim clar intelesi... :)
--- Terminare citat ---
Gigi, cred ca doreai sa scrii pe topic-ul Petrecerii de la Sighisoara, nu de la Galati
De inteles confuzia tinand cont de amploarea ambelor actiuni *|*
admin:
Graba si scrisul din masina....
Misona:
Se pare ca mergem cu SC intr-o viitoare a doua aglomeratie urbana a Romaniei:
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/apare-a-doua-aglomeratie-urbana-a-romaniei-682382
cata asi:
Buna ziua! Din pacate nu mai pot participa la acest eveniment.Daca nu se gaseste un alt doritor o sa platesc si cazarea ca sa nu produc incurcaturi.Multumesc pentru intelegere! Distractie placuta!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă