Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
admin:
Vad ca lista se inchide curand, mai sunt 2 locuri. Eu am sa plec in Maroc si nu mai pot verifica de acolo ce se intampla aici pe forum. Asa ca trageti va rog o linie vizibila, dupa al 19-lea inscris. Ce este in plus ramane rezerva, in situatia in care cineva renunta la petrecere.
Nu va pot da inca detaliile legate de nr. auto, sofer, numar telefon sofer, dar va scriu, pentru a va putea organiza din timp, ceea ce am stabilit:
Microbuz 19 + 1 pe ruta Bucuresti - Galati - Braila - Bucuresti.
Plecare 1 aprilie ora 9.00 din Statia OMW Gara de Nord - Str. Grivitei 183, Sect 1, Bucuresti 010751
Intoarcere: 2 aprilie, cu plecare ora 17.00 din Braila, in Bucuresti se ajunge in jur de ora 20.30.
Reiau lista:
1. Cristina L.
2. Dana C.
3. C-tin D.
4. Oana P.
5. Dana S.
6. Camelia S.
7. Simona C
8. Otilia Bosilca
9. Luminita Costea
10. Liliana Tudorache
11. Ariadna B
12. Gabriela M
13. Anca S.
14. Lidia P.
15. Delia N.
16. Cristina G.
17.Daniela Dimitrescu
18.
19.
----------------------------------------
admin:
Prin implicarea brailenilor Mihaela, Teodora si Gabi s-a facut rezervare la un local din Braila pentru pranzul de duminica. Asa cum va spuneam, este invitata sa vina toata lumea care participa la petrecerea de la Galati, sa vizitam sub ghidajul lui Gabi Braila si apoi sa facem, inainte de plecare spre casa, un popas de pranz la restaurant.
S-a comunicat un numar de 30 - 40 persoane la masa, poate o sa fie mai multe, o sa vedem pentru ca...mai deschidem o lista! ??? :-\ :) Asta este nu avem ce face, cand sunt optionale si cand e nevoie sa stim ca organizatori anumite date, trebuie sa recurgem la ...liste...Pentru a nu incurca lucrurile lista va fi deschisa dupa ce se inchide si cea de transport, o sa-mi fac un pic de timp in ziua dintre Berlin si Casablanca sa deschid lista. Va fi nevoie sa stim:
- cine merge la Braila (din start pe cei care vin cu microbuzul ii trec in bloc :))
- ce meniu alege
Postez cu copy/paste ceea ce am primit de la organizatorii din Braila:
OFERTA MASA ORGANIZATA - RESTAURANT CASA DOMNEASCA Ciorba de burta-14,5 lei / Ciorba de cocos - 14,5 lei / Ciorba de v?cu?? - 14,8 lei. / Ciorba de pui a la grec- 14,0 lei. VARIANTE ptr felul doi : Piept de pui Casa Domneasca -32,9 lei. / Medalion Casa Domneasca -35,8 lei. / Saramura de crap-35,7 lei. / Humus cu tabouleh -29 lei. ( la aceste variante, garnitura este la alegere ) . DESERT : pr?jituri diverse - 12,0 lei sau placinta casei cu mere- 12,0 lei.
Pana in 13 martie, cand o sa deschid lista, va rog sa va ganditi daca mergeti la Braila sau nu si ce meniu agreati: pui, porc sau peste.
Onix:
Excelenta alegere ! Se mananca bine acolo!
DOINA2014:
1. Cristina L.
2. Dana C.
3. C-tin D.
4. Oana P.
5. Dana S.
6. Camelia S.
7. Simona C
8. Otilia Bosilca
9. Luminita Costea
10. Liliana Tudorache
11. Ariadna B
12. Gabriela M
13. Anca S.
14. Lidia P.
15. Delia N.
16. Cristina G.
17.Daniela Dimitrescu
18.Tudora I.
----------------------------------------
oa.na.0301:
Buna ziua!
Ma bucur sa va reintalnesc! Si voi fi si mai bucuroasa cand ne vom revedea pe 1 aprilie la Galati.
Oana si Gina - Braila :love: :smitten: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă