Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
wonderland:
--- Citat din: Rodica_I din Miercuri, 01 Martie 2017, 22:44 ---Mai fete si baieti
--- Terminare citat ---
Care baieti?! >:D :giggle: :angel:
admin:
V-ar surprinde dar chiar s-au adunat! La fel ca la carnavaluri, revelioane...Asa ca fetelor care v-ati inscris pregatiti-va pantofiorii de dans si deschideti lista de dansuri...Pana nu v-o ia Dan inainte! ;D ;D ;D
Apropo de chestia asta cu procentul de baieti, urmaresc si ma fac sa zambesc anumite postari...Chiar pe topicul asta am citit una...Cineva foarte entuziasmata la inscriere de a participa, wow ce fain, wow ce interesant, sa cunosti oameni noi etc...Sta in expectativa de vreo cateva luni (cand am un pic de timp ma mai uit si la aspecte de genul acesta... ::)) sa vina, sa nu vina...Pana la urma si-a facut curaj, dar nu sa participe ci sa ...scrie...putin suparata si usor ironica de ce a vazut pe lista... :-\
Analiza pe text: un barbat inteligent care intra prima oara aici si citeste o astfel de suparare (ca a doamnei cu pricina), cam ce poate sa spuna, cam ce parere isi poate face? Decat ca, pe persoana respectiva si apoi din pacate reflexie pe intreaga parte feminina a grupului, nu le intereseaza partea de socializare, sa cunoasca persoane noi, sa se distreze, sa viziteze, adica ce anuntam noi pe site, ci tintit DOAR sa cunoasca barbati. Pentru ca doar asta continea remarca, nu ceva referitor la program, la ce se va intampla, ci strict doar la ceva ce o nemultumea.. :tickedoff: Din fericire este si acesta un mod de autofiltrare pentru o categorie de nou intrate...
Este foarte importanta prezenta masculina intr-un anumit procent, in excursii, la petreceri, creaza atmosfera, este stimulativa as putea spune, dar atentie! - ea nu se poate determina decat natural, prin normalitate si printr-o corecta prezentare a profilului grupului. Va spun la modul cinstit, eu ca barbat daca as citi astfel de remarci n-as fi convins ca locul meu este intr-un astfel de grup...
wonderland:
ouups, se pare ca glumita mea a fost cam nepotrivita. :( Scuze admin!. Era doar cu referire la faptul ca pe lista de transport nu era niciunul. Nu mi-am imaginat ca n-ar fi in grup.
Dar stii, admin, pentru noi, fetele e cam greu sa ne tot gandim ca ceea ce spunem ar putea rani...sensibilitatea baietilor si, astfel ii tinem la distanta.
Of, of, of!
admin:
Nu, nu ma refeream la tine wonderland, citeste topicul si iti dai seama imediat... :) Vei gasi acea remarca...
wonderland:
M-am prins ca nu eu eram vizata, dar m-am simtit ca fiind...factorul declansator ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă