Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017

<< < (33/77) > >>

dutchessa:
Transport Bucuresti - Galati - Braila - Bucuresti

1.Cristina L.
2.Dana C.
3. C-tin D.
4.Oana P.
5.Dana S.
6.Camelia S.
7. Simona C
8. Otilia Bosilca
9. Luminita Costea
10. Liliana Tudorache
11. Ariadna B
12. Gabriela M
13.Anca S.
14. Lidia P.

admin:
Liliana T, asteptam raspunsurile voastre asa cum am subliniat in Email, ca reply la mesajul meu. Cand astepti un lucru, te uiti doar acolo de unde trebuie sa vina, nu si in jur.. :) Ca intr-o statie de autobuz sau de tramvai...Nu am fizic timpul necesar sa citesc tot ce se scrie pe forum si sa formez liste, sa bifez dupa ce se anunta acolo, de aceea indic intotdeauna un mod in care va este si voua si mie facil.
Te-am trecut acum pe lista, o sa vad cum rezolv cu camera, am sa dau un telefon azi. Dar va rog mult incercati pe viitor sa ma intelegeti, in conditiile in care am foarte putin timp pentru a va ajuta, faceti cumva si raspundenti in timp si pe calea pe care v-o indic, altfel mi-e foarte greu..

Liliana Tudorache:
da , imi cer scuze, dar m-am repezit la corpul mesajului si am omis invitatia de la inceput si cum pana acuma ne-am tot vb pe forum..., imi pare rau de incurcatura, dar ma gandesc ca pt. unitatea actiunilor... sa fim la un loc, daca se poate.

noiembrie:
Si cum petrecerea de la Galati e pe cale sa se intample,eu, petrecareata cum sunt, intreb deja despre cea de la Sighisoara, poate stie Gigi cam in ce interval de timp.
Accept intamplarea dar nu pot sa nu-mi organizez timpul.

admin:
19 - 21 mai. Maine o sa lansez evenimentul. Acum plec spre Sighisoara. Dar pana atunci va mai fi unul, o sa vedeti tot maine...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă