Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017

<< < (3/77) > >>

Misona:
Se poate dezvalui macar in care weekend (sau macar luna..ianuarie? februarie?) e petrecerea de la Braila ca sa nu ne programam altceva?

admin:
Cred ca maine va aparea pe site. Am fixat in linii mari locatia, evenimentul se va tine la Galati, acolo s-a reusit obtinerea unui tarif mai mic...Dar pana nu am toate detaliile este la nivel de discutie.

Misona:

--- Citat din: admin din Marți, 20 Decembrie 2016, 12:46 ---Cred ca maine va aparea pe site. Am fixat in linii mari locatia, evenimentul se va tine la Galati, acolo s-a reusit obtinerea unui tarif mai mic...Dar pana nu am toate detaliile este la nivel de discutie.

--- Terminare citat ---

Gand la gand cu bucurie :)) Si daca apare pe site, inseamna ca vei defini deja o alta categorie de activitati SC  :applause: :applause: :applause:

admin:
Ca va aparea da, ca o voi defini, nu. Va fi o actiune Singles Camp din categoria evenimentelor si prezentata in calendarul SC. Asa cum spuneam, astfel de actiuni o sa se mai organizeze in mai multe zone din tara, dar in limita disponibilitatii mele sau a insotitorilor de grup. Isi au rolul lor aici in SC, ca si actiuni ulterioare. Vizeaza stabilirea unor legaturi mai stranse, mai stabile intre membrii activi din aceiasi zona.

admin:
Mesajul principal este acum completat cu aproape toate detaliile petrecerii ce va avea loc la Galati. Rezervarile sunt deschise, de astazi va puteti ocupa un loc la acel eveniment. Cititi va rog cu atentie cui i se adreseaza acest eveniment.

Rezervarile se fac aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/petrecere-singles-camp-la-braila-galati-1-aprilie-2017/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă