Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 28 Iunie 2011, 11:52 ---extrema declaratie de iubire si sacrificiu mai ales daca preferi Ferrari 599 GTB Fiorano
si mai ales sa-i inspiri incredere si curaj, luci
--- Terminare citat ---
chiar ca. vorba lu' chilian: arde ceru-n urma ta; hai! da-i blana, nu mai sta! ;D
optimus sum:
Dragostea la prima vedere…
sau “coup de foudre-ul”…
nu are logica.Te “loveste” un tsunami de trairi intense (placute) ce nu au nicio baza reala.Nu o/il cunosti (mai)deloc….nu stii ce fel de persoana e.dar descoperi cu fericirea unui copil in dimineata de Craciun orice amanunt despre ea..nu stii macar daca aveti ceva in comun…dar “o” vezi (zic din punctul meu de vedere) intr-o lumina un pic angelica,fara defecte(lucru cvasiimposibil,de altfel)…si iti focusezi toata atentia spre ea..spre ceea ce face,ce spune,ce gesticuleaza.
Incepi sa te comporti dintr-o data altfel,in speranta ca asta va va apropia…ii “sorbi” fiecare zambet si gest..tresari ori de cate ori cineva ce-i seamana trece pe langa tine…..incerci sa gasesti solutia potrivita pentru a fi cu ea.Uiti de toate circumstantele nefavorabile…uiti ca,de fapt,sentimentele ce i le nutresti nu sunt nici pe departe reciproce…astepti(in zadar) o minune…un semn…
Incepi si sa-ti imaginezi cum ar fi,de ce ar fi,de ce nu :( ar putea fi…si totusi nu ai pace.Dormi pe sponci…astepti infrigurat momentul in care o vei revedea(cu toata indiferenta ei vis-a-vis de tine)…faci aluzii discrete ,imbarbatat de starea euforica in care simpla ei prezenta te aduce…cum spuneam intr-un post anterior…”she makes my day”..sau(si m-am ales cu o datorie :)) “she makes me wanna be a better man”.
Toate astea aberate mai sus nu sunt altceva decat niste procese chimice ce au loc in capsorul propriu…si esti dureros de constient de asta….insa nu inseamna ca e mai usor de trecut prin starea asta.
Desi e mai probabil sa joci la loto si sa castigi premiul cel mare decat sa ti se raspunda cu aceeasi moneda
Geta:
Ahaaaaaaa optimus...........stiam eu ca nu esti tu asa un barbat fioros precum pari.Mai degraba esti un barbat sentimental si destul de ingaduitor fata de femeia de langa tine , atunci cand tu consideri ca aceasta merita.Si mai cred ca TU nu prea faci declaratii de dragoste dar...te manifesti ca atare in unele momente , asa incat partenera sa simta dragostea ta.Am gresit cu ceva ?
optimus sum:
:P
micaela:
optimache este misoginizat :D de o recenta suferinta in amor, cred eu. ;) deduc din textu-i ca i s-a-ntamplat intamplare: femeia de-i cazu cu tronc instantaneu (strafulgerandu-l amoru' la minut) indrazni a nu-i raspunde idem, identic si la fel. ;D curat murdar. si-atuncea domnu' opti, copil mare cum mai spusei, se otari la tot mapamondu' feminin, de numa', numa'. :D
da' eu zau ca-l inteleg...ca pana mai acu' trei ani nici io n-aveam habar cum e sa suferi din amor. tot auzeam in dreapta si in stanga ca au, ca vai, ca ce rau e sa iubesti si sa nu fii iubit. si de fiecare data imi spuneam "da' eu asta n-am trait-o nicidata; cum o fi?". si de-atatea ori m-am intrebat incat universu' mi-a zis; "ia si taci" ;D. asa ca am iubit si io instantaneu la minut si-am sperat sa aflu reciprocitate identica. si am aflat cum e ca celalalt sa te iubeasca mai putin sau poate doar sa te iubeasca altfel decat ti-ai dori, altfel decat ti-ar fi pe inteles si confortabil... si-apoi am aflat cum e sa doara, cum e sa tipe si orgoliu'in person, de ce sa nu recunoastem?. :D ma incearca si pe mine misandria da' pe de alta parte imi spun ca, da, e bine ca am trait si experienta asta, caci poate n-am pretuit-o destul pe aceea in care am fost iubita si m-am simtit iubita si poate n-am oferit inapoi destul, fiindca n-am simtit destul sau poate n-am stiut sa arat... acum am ambele fete ale monedei si voi sti mult mai bine sa pretuiesc iubirea reciproca, daca Domnu' sau Universul (pentru mine se ca suprapun :D) o vrea sa-mi deie sansa.
asa ca, optimache, invata ce e de invatat... nimeni nu e vinovat ca nu-ti (poate) raspunde cu aceeasi dragoste, dezbara-te de resentimente (ca au vibratie joasa si atrag chestiuni pe masura ;)) si reincarca-te cu iubire ca sa primesti asisderea.
si acum ma culc ca am aberat destul. :P
da' tot fredonez "fata pe rotile" :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă