Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (20/328) > >>

steliana:
Timpul a trecut şi acum tânărul a devenit bătrân. Odată a trecut pe acolo şi a venit să se odihnească lângă copac.
Copacul l-a întrebat: "Ce altceva mai pot să fac pentru tine? Ai venit după foarte, foarte mult timp."
Bătrânul a spus: "Ce altceva poţi să faci pentru mine? Vreau să mă duc în alte ţinuturi ca să câştig bani. Am Nevoie de o barcă. "
Bucuros, copacul i-a spus: "dar asta nu este nici o problemă, iubirea mea. Taie trunchiul meu şi construieşte-ţi o barcă din el. Aş fi foarte fericit dacă aş putea să te ajut să pleci în alte ţinuturi ca să câştigi bani. Dar, te rog ţine minte, eu voi aştepta întotdeauna să te întorci."
Omul a adus un fierăstrău şi a tăiat trunchiul, a construit o barcă şi a plecat.
Acum copacul este doar un mic ciot, un butuc sinistru care aşteaptă reîntoarcerea iubitului său. Aşteaptă şi aşteaptă şi aşteaptă, dar omul nu se va mai întoarce niciodată. Ego-ul pleacă întotdeauna numai acolo unde poate câştiga ceva. Ego-ul este un cerşetor etern, se află într-o continuă stare de cerşeală, iar iubirea este o caritate veşnică. Iubirea este un rege, un împărat! Există vreun rege mai mare decât iubirea?

Ayouni:
@stel foarte frumoasa povestea si plina de talc... foarte expresiva, avem asa de multe de invatat de aici; si mai ales de pus in practica. iti multimesc mult pentru ea.

Ayouni:
si acesta este textul inspirat in scrisoarea catre corintieni si pe care-l canta jose luis perales:

Dragostea este asteptarea  fara de sfarsit
Este daruirea fara limite
Si este scuza fara limite
Nu este egoista si nu se supara

Dragostea crede totul fara limite
Indura totul fara limite
Este generoasa fara limite
Nu simte invidie si nu stie sa numere
Nu cere nimic.

Dragoste este umila fara limite
Intelegatoare fara limite
Este dreapta fara limite
Este mereu tandra si spune adevarul

steliana:
..........................
sfârşitul..... dacă v-a plăcut povestea.....
mai târziu sau mâine...
mai este un paragraf....
osho

luciamanta:
Steliana, am inteles mesajul celor istorisite de tine. Iubirea nu are limite...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă