Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
marcutza:
"atunci cand cel de langa noi poate sa scoata doar partile bune din noi, inseamna ca relatia e ok, functioneaza bine... "
:) dap.
Carla:
--- Citat din: marcutza din Joi, 02 Iunie 2011, 09:11 ---superba imaginea, senzuala si tandra, multumim @Carla.
--- Terminare citat ---
Am o obsesie pentru imagini... :) In mintea mea fiecare simbolizeaza ceva, inlocuind cuvintele.
Carla:
--- Citat din: carmentoma din Luni, 30 Mai 2011, 21:49 --- Eu n-am facut altceva decat sa ma aplec sa il ridic din noroiul cu care se acoperise si care il facuse indezirabil, l-am apropiat de inima si l-am sters usor si cu multa, multa rabdare si am descoperit ceea ce nimeni n-ar fi intuit: un diamant de 1000 de karate (daca nu exista, l-am inventat special pentru a-l exprima pe el!)! Si nu l-am pus si nici nu il voi putea pune vreodata in vreo caseta: straluceste pentru mine liber si stiu ca e cel mai de pret giuvaer din cate am avut ocazia sa vad pana acum!
--- Terminare citat ---
Cum ai procedat? Poate ma ajuti cu un sfat, sa pot reusi sa-l dezmeticesc pe fiul meu. Este tot ce am si sufar vazand cat de mult s-a ratacit. :'( Multumesc!
almi_gabi:
--- Citat din: Carla din Miercuri, 01 Iunie 2011, 19:24 ---Intre nedragoste si dragoste sta intotdeauna o singura clipa. Aceea in care un cuvant iti atinge inima, un gest iti face respiratia sa stea in loc, o atingere te face sa simti ca poti din nou sa zbori,......
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Carla din Sâmbătă, 04 Iunie 2011, 15:26 ---Am o obsesie pentru imagini... :) In mintea mea fiecare simbolizeaza ceva, inlocuind cuvintele.
--- Terminare citat ---
Carla, ceea ce transmite mesajul de iubire postat de tine si imaginea sunt in armonie. Cica o imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Si apoi cred ca ai de fapt o "pasiune ascunsa" pentru imagini. :D - considera ca le faci o declaratie de iubire ori de cate ori le postezi. :D
Carla:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 04 Iunie 2011, 19:33 ---
--- Citat din: Carla din Miercuri, 01 Iunie 2011, 19:24 ---Intre nedragoste si dragoste sta intotdeauna o singura clipa. Aceea in care un cuvant iti atinge inima, un gest iti face respiratia sa stea in loc, o atingere te face sa simti ca poti din nou sa zbori,......
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Carla din Sâmbătă, 04 Iunie 2011, 15:26 ---Am o obsesie pentru imagini... :) In mintea mea fiecare simbolizeaza ceva, inlocuind cuvintele.
--- Terminare citat ---
Carla, ceea ce transmite mesajul de iubire postat de tine si imaginea sunt in armonie. Cica o imagine spune mai mult decat 1000 de cuvinte. Si apoi cred ca ai de fapt o "pasiune ascunsa" pentru imagini. :D - considera ca le faci o declaratie de iubire ori de cate ori le postezi. :D
--- Terminare citat ---
M-ai facut sa zambesc, multumesc!
Dar sa stii ca pierd f. mult timp sa gasesc imagini... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă