Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
janeta:
stiti ce cred eu ? eu cred ca pentru fiecare dintre noi ( dar absolut pentru fiecare ) dragostea are un inteles si o reprezentare propie celui care o simte ,ori si-o doreste sau doar si-o imagineaza .
in linii mari ar putea fi cateva atribute comune tuturor , dar in esenta modul in care dragostea este perceputa de fiinta noastra difera , asa cum si noi suntem diferiti unii de ceilalti .
dupa parerea mea dragostea nu se poate invata din niciun manual si de la niciun profesor , oricat de "pregatit" ar fi in domeniu ( daca poti defini dragostea ca pe un domeniu ) . daca ai noroc sa traiesti starea asta minunata poti multumi lui Dumnezeu pentru asta , daca nu...asta e... te gandesti doar la ea si visezi la cam cum ar fi daca...
iaca o poveste despre cum te paleste dragostea cand si cum te astepti mai putin :D:
marcutza:
"daca ai noroc sa traiesti starea asta minunata poti multumi lui Dumnezeu pentru asta "
ii multumesc Lui si-ti multumesc si tie @janeta pt cuvintele simple dar atat de adevarate.
optimus sum:
:)
da
luciamanta:
Cand omul iubit îţi este aproape, cand simti că acesta doreşte să devină mai bun si chiar se transformă intr-un om mai bun fără pic de osteneală, iata una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste.
fortuna777:
--- Citat din: luciamanta din Joi, 02 Iunie 2011, 22:18 --- Cand omul iubit îţi este aproape, cand simti că acesta doreşte să devină mai bun si chiar se transformă intr-un om mai bun fără pic de osteneală, iata una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste.
--- Terminare citat ---
luci, parerea mea este ca toti avem in noi parti mai intunecate si parti mai luminoase...nu cred ca devenim buni sau rai...atunci cand cel de langa noi poate sa scoata doar partile bune din noi, inseamna ca relatia e ok, functioneaza bine...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă