Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
marcutza:
--- Citat din: iulia17 din Luni, 30 Mai 2011, 19:58 ---ba eu cred ca cei cu bani au o mai mare libertate in alegeri. cred ca ne limiteaza alegerea si mai ales deciziile faptul ca suntem conditionati de partea material-financiara.
--- Terminare citat ---
daca vom considera dpdv al Declaratiei de iubire partea financiara, te inseli @iulia !
am cunoscut barbati a caror parte financiara era cu mult peste normal si nu numai daaarrrr la sectiunea iubire, dragoste, dedicatie erau praf !
si tot cu DAR, am cunoscut si cealalta parte a acestei stari financiare in care barbatii plini de bani s-au implicat cu totul in relatie si n-au decis in numele cuplului !
nu putem generaliza si nu putem arunca cu bumerangul pt ca se va intoarce intotdeauna impotriva celui care arunca cu piatra/ cu el !
micaela:
[/quote]
te contrazic... alegerea este apanajul si blestemul celor cu bani ..."saracii" nu au aceasta "posibilitate" dar cred ca fara grija "alegerilor" poate tocmai alegerea este mai simpla mai clara si mai corecta... eliminand criterii de genul: cultura, bani , stabilitate materiala, asigurari de viata , masina , familie buna , etc , poate sentimentul ramane singurul care primeaza ...nu ?
[/quote]
eu zic ca daca se elimina si criteriul de sex, orizontul iubirii e si mai nelimitat. :D
optimus sum:
pai de obicei la capitolul sex , barbatul tace si face , iar femeia discuta si discuta si analizeaza si...
incepe durerea de cap si placerea sexului devine placerea analiticului...
iulia17:
nu la asta m-am referit. banii iti dau libertate. in orice domeniu, asta e axioma nu o demonstrez.
eu nu ma bucur de acest privilegiu. voi?
fortuna777:
ce treaba are dragostea cu partea materiala :(...cred ca am picat de pe alta planeta si nu inteleg limba care se vorbeste aici >:(
nu mai silviule, scolitul incepe sa compuna poezii despre fluturii pe care ii simte si asta ii face pe cei doi sa traiasca adevarate orgasme intelectuale :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă