Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
iulia17:
optimus sum:
si oamenii needucati iubesc ... la fel de mult sau poate mai mult decat o fac cei din highlife-ul societatii, pentru ca ei iubesc cu disperare...nu au scoala, nu au bani, masini, afaceri de condus...ei nu au decat iubirea lor si grija zilei de maine ...
http://www.mesaje.md/declaratii-de-dragoste/
micaela:
;D de parca n-ar exista si oameni foarte educati care nu au bani, masini si afaceri....ba tocmai aceia nu prea reusescb sau nu vor sa se insurubeze intr-un sistem pervertit inspre non-valoare... iar a spune ca oamenii mai putin instruiti sau educati iubesc mai mult e o copilarie... iubirea traita cu profunzimea si complexitatea unor minti si (uneori) suflete mai "lucrate" capata alte dimensiuni... :P
fortuna777:
eu cred ca iubirea se traieste cu sufletul, nu cu mintea...nu cred ca iubirea are vreo legatura cu scolile pe care le are cineva...fluturii pe care-i simte in stomac cineva scolit cand iubeste, ii simte si cel care nu stie sa scrie sau sa citeasca...difera doar modalitatea de a exprima ceea ce simti... ;)
optimus sum:
de acord ...capata accesorii cum ar fi contract prenuptial, dota si grija exagerata fata de lookul fiecaruia, etc ...valentele capatate de care vorbesti tu , cateodata murdaresc un sentiment simplu si frumos cum este dragostea...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă