Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
pe_jumate:
@krissunu: are dreptate @saturn.. mai mult, ai sa vezi ca atunci cand va aparea EA, lucrurile nici macar nu vor mai trebui spuse.. si ai sa intelegi asta din felul in care se uita EA la tine.. adica din felul in care nu se mai poate opri din a se uita in ochii tai :-*
PS si ca metoda de auto-protectie, sa nu te mai prind ca compui declaratii scrise de dragoste fara o EA in fata, doar ca sa exersezi cum ar putea fi! capisci?? :-* :-* :-*
pe_jumate:
am vazut candva intr-un film italian vechi un fel de test de iubire care spunea asa..
cum stii ca esti indragostit? esti indragostit atunci cand ai nevoie, iti doresti, ai vrea si nu te poti desprinde din a te uita toata vremea in ochii celuilalt si ti-e bine facand-o..
cum stii ca dragostea s-a dus? dragostea s-a dus for good atunci cand nu iti mai face placere sa il privesti/sa o privesti cum mananca..
think abaut that.. mie mi se pare genial! :-*
Saturnianul:
--- Citat din: pe_jumate din Joi, 03 Iunie 2010, 15:03 ---cum stii ca dragostea s-a dus? dragostea s-a dus for good atunci cand nu iti mai face placere sa il privesti/sa o privesti cum mananca..
think abaut that.. mie mi se pare genial! :-*
--- Terminare citat ---
E reală chestia asta Carmen. Am o prietenă care a păţit aşa. Într-o zi a constatat că începe să-i provoace repulsie să-şi privească partenerul cum mănîncă. A crezut că e doar o chestie de moment, că are ea o stare mai proastă. Dar s-a tot repetat. Şi la puţin timp s-a destrămat relaţia.
EUGENIA110:
Si se mai spune ca ajungem sa ne despartim de cei de linga noi din aceleasi motive care ne-au facut sa ne indragostim de ei.
Saturnianul:
--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 03 Iunie 2010, 15:19 --- Si se mai spune ca ajungem sa ne despartim de cei de linga noi din aceleasi motive care ne-au facut sa ne indragostim de ei.
--- Terminare citat ---
Asta e chiar nasol şi un pic antagonic! De fapt, e vorba de un mecanism psihologic care se declanşează în momentul cînd sentimentele se estompează sau dispar. Şi pentru a fi cît mai convingători cu noi înşine să facem pasul despărţirii, psihicul ne "instruieşte" să detestăm exact ceea ce am iubit mai mult la acea persoană, fiindcă reprezintă argumentul suprem.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă