Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (139/328) > >>

marcutza:
probabil ca asa trebuie sa fie dar stiu ca nu-l urasc.

micaela:

--- Citat din: marcutza din Joi, 12 Mai 2011, 11:14 ---probabil ca asa trebuie sa fie dar stiu ca nu-l urasc.

--- Terminare citat ---

sigur nu-l urasti.  ;) e doar durerea care deformeaza simtirea.

silviu:

--- Citat din: micaela ---   
iubirea poate fi de multe feluri...niciun fel de iubire, mica acolo....prieteneasca, fraterna ...etc... sa nu ramana pentru cineva pe care l-ai iubit candva? poate ca nu a fost nimic adevarat si profund nici cand "a fost"?
--- Terminare citat ---
cum e iubirea asta prieteneasca? n-o cunosc! eu unul nu as vrea sa fiu iubit prieteneste, frateste...etc.

micaela:

--- Citat din: silviu din Joi, 12 Mai 2011, 11:31 ---
--- Citat din: micaela ---   
iubirea poate fi de multe feluri...niciun fel de iubire, mica acolo....prieteneasca, fraterna ...etc... sa nu ramana pentru cineva pe care l-ai iubit candva? poate ca nu a fost nimic adevarat si profund nici cand "a fost"?
--- Terminare citat ---
cum e iubirea asta prieteneasca? n-o cunosc! eu unul nu as vrea sa fiu iubit prieteneste, frateste...etc.

--- Terminare citat ---

cum? n-ai prieteni, frati?
e asa..ca tii la omul ala, de departe. iti pasa si te doare daca stii ca ii e rau, ii doresti binele...ai un fel de duiosie cand il vezi....poate e mai mult chiar decat trairea pasionala pe care multi o confunda cu iubirea.

silviu:
nu am frati. si nu vreau sa tina cineva la mine de departe. vreau sa ma iubeasca de aproape, chiar f aproape ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă